R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Én beraktam magamnak egy RPG-t 😄

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

R@in
Mostmár csak 2-3 embernek kell beismerni, hogy csal és akkor ti vagytok a legjobb játékosok.
(ne menjetek véletlen se idegen szerverre, mert ott nem foják tudni és ne adj Isten csalnának ellenetek).

CB-LSC
És természetesen usas-al.
és amit írtál még csak nem is poén 😞

http://gaborszantai.co.uk/

De van csak kellene egy profi php-s.
Megvan csak át kell írni egy kicsit.
Itt a lehetõség.Aki profi PHP-s az jelezzen
Adnék neki egy 30perces munkát, hogy legyen szerver stat
R@in
Egy élmény volt elolvasni ezt a sok nyivákolást.
Tripla élettel, autoaimmel, wallhackkel(holnapra meg lesz az autoshoot és akkor már gombot sem kell nyomnom) jáccom és egy sarokban kempelem véigig a meccseket, a bombát odahozzák, ha élesíteni szeretném és a túszt is telefonon szoktam hívni, hogy ugyan jöjjön má ki óvatosan én kint várom a zöld füstnél és ha közel van fedezem majd...

Forrest Tomee
Sehova nem szabad feltenni, mert nagyon lerántja a sebzést. Szart se ér.

CB-LSC
és ha addig arra jársz és elcsóród?
Slow
na még azt akartam kérdezni, hogy nem lehetne-e olyat csinálni, hogy valahonnan meg lehessen nézni, ki van a hgs-en (meg a többin is)
ilyenre gondolok:
http://www.gamebox.hu/gamebox.php?gameid=1

én nem értek hozzá....:/

Múltkor raktam az MP5-re silencert aztán csodáloztam hogy végiglõttem a gyereket mégse feküdt le. Megnéztem a fegyverstatot, 39-es damagebõl levett asszem 25-öt!
Azóta no silencer.

Forrest Tomee
"a gyereket kéne a homokozóba levinnünk, nem campelni! anyám, mi betegek vagyunk!"
Pontosan lényeg hogy a párjaink is csak mosolyogjanak rajta.

jaja

Egyébként a bomba szerelés-védetségröl annyit, hoy a minap egy srácot lazán hátbalõtem miközben a bombát buzerálta és ki is feküdt annak rendej szerint. Elég gagyi lenne, hogy amíg szerel lepattan a töltény.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jacek
en be se irom de enletagadok tiz evet mindig mert gyenge elmeju vagyok😊)))))))

Jacek
mhhmm hat erdekes😊)) a campeles hozza tartozik a jatekhoz😊) az eletben sem rohannak mint john rambo bele a tuzbe😊
Hat ez az aim segito igen erdekes jol ki kene irtani.Szerintem ott meg nem tart ez a jatek hogy elkezdodjon a cheat.
Az azert hozza kene tenni hogy kurva szamit ebben a jatekban a fegyver amivel mesz! ne csodalkozzon senki ha behal egy 1 M14-es mellportol😊) mert az ott is halalos, mig egy fegyver ami csak 40-50 koruli damaget tud attol nem😊
Volt egy kor tegnap ahol sikerult nulla fraget elernem😊)) de 12 lovesem talalt!!!!

Én most április 21-n leszek 28.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mindenki ilyen vén kecske, a gyereket kéne a homokozóba levinnünk, nem campelni! anyám, mi betegek vagyunk!

ezt beszoptam, mint kiskutyám a sportszeletet...
pofázik itt a zsenge 27-emmel, anyám, de nagy kaméleon vagyok, izé láma...😊)))))

Kisegér a nénikéd. Júliusban leszek 29.

igazad van, és még nem is csodálkoztam, hogy zérónál miért nincs detonáció?

Slow
=) bocs, remélem nem haraxanak=)

nem is vagytok öregek...
slow most lesz áprilisban 33...
de a testem 14...😉

KM
Jól beszélsz! Öregszünk, de nem vagyunk vének!
Slow! Emlékszem rád... Sikerült pár gyásztáviratot generálnod a családomnak...

a.carkey
Májusban én is 28 leszek. Szerintem ez még nem "vén" ...

#2045: Bruce mindig 00.01-nél állítja le ...

A medve nem játék.

KM
Na erre én is emlékszem! Majd' megszakadtam a röhögéstõl!

Slow
szisztok
csak beköszöntem, voltam fenn hgs-en, lehet emléxik valaki...😉

úgy tapasztaltam, hogy ez a játék (demó is) sokkal inkább kiszámíthatatlan, mint általában a multi fps-ek... néha csak a szerencsén múlik, hogy ki kit lõ le, és ha kicsit megmozdítod egérkédet, akár gugolásban mozdulatlanul, a fegyver szórása igen nagy lesz... hát nem egy cs =) (szerencsére....>😉
-------------------------------
hardcore rusher kill da camper 😛

schoma
se=de

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Life, elmész te a fenébe!
Ez diszkrimináció a vének ellen! Attól, hogy mi vének vagyunk, lehetünk jók. Lehet hogy ezek a kisegerek jól nyomják, de a barátnõjüknek tudnánk újat mutatni! 😊
A reflex náluk van, de a tapasztalat nálunk!

schoma
Én speciel nem rád gondoltam,
se az is jó volt. De te hatástalanítottad, nem úgy mint a kolléga... Azért büszke volt magára, hogy neki volt a legtöbb frag-je. Hát mondom: azzal sokra mész....

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

emléxem a karneválnál én is a tetõn voltam és pont én éltem túl a camper tûzpárbajt, erre szóltak, hogy a kaszinóban ketyeg a bomba és a többiek halottak:
futok, mint üreginyúl esõ után az életemért, elkezdek hatástalanítani: 00.00-nál leállítottam a bombát, mint Bruce Willis szebb napjaiban, akkorát sóhajtottak a fülembe TS-en, hogy nyálas lett a dobhártyám is...

schoma
Szerintem is zárjuk rövidre!
Nekem sincsen (szerintem nem is lesz) senkivel semmi bajom. Bár azért a felmenõket szoktam emlegetni, amikor valaki leszed, pedig nem is láttam!

Mielött egymásnak esnétek!!! 😊
Ne vádaskodjatok.Senki nem mondta, hogy Radical vagy Rain csalna.Ebben egyetértek veletek
Sokan bõven 20év alatt vannak és igencsak jobb a gép/ping/reakcióidejük.LD Stoto.Nálunk õ a skilles a csapatban.Az, hogy a gránátjaimtól behaltok ez azért van mert mindenki egymás hegyin hátán közlekedik.Tegnap mi is így jártunk a Street pályán.Elõrementem egy szobába és bebaszarintottatok egy gránátot és kedves klántársaimtól nem tudtam elmenekülni.Persze, hogy ott haltunk szörnyet vagy hárman 😊
Nekem mint említettem semmi bajom nincs Rainnal azon kívûl, hogy kurvára kempel de mint mondtam ez belefér és benne van a pakliban akár mennyire is bosszantó a számomra.Bárki kipróbálhatja, hogy beáll egy hejre ahol tudja, hogy jönni fog az ellenség és garantáltan rohadt jó lesz a frag adatai.Nekem ez unalmas lenne így inkább megyek russolni vagy belopakodni és úgy hentelni vagy meghalni 😊
A hatástalanítás vagy aktíválásra a válaszom nagyon egyszerû.A gránátnak nagy a robbanó ereje és hatásköre de úgy mûködik mint az életben.Ha lefekszel vagy egy kisebb tárgy mögé bujsz nem halsz meg.Lelõni lelehet így ebben a formában nem igaz, hogy halhatatlan.Még egy észrevétel és ez nagyon fontos.Ha pontosan célzol és nem hal meg az illetõ akkor érdemes egy pillantást vetni a packet loss-ra 😞
Sajna 0.03%-nál már nagyméretü adatveszteséget, pontatlanítást és lelõhetetlenséget okoz. 😞
Leteszteltük és sajna tényleg így van.Nagyon remélem, hogy ezt a pachben kijavítják majd.
schoma
Nem neked szólt, csak a te üzeneted vetette fel ezt bennem.....

a.carkey
Nekem semmi!?
Nem bennem merült fel ...

A medve nem játék.

schoma
Reproért én kezeskedem. Nem tudom mi a gondotok vele.. amikor ellene vagyok, szinte mindig összefutunk, és nem nagyon szoktuk túlélni

schoma
Én sem gondolom, hogy bárki csalna! Sok összetevõ befolyásolja a játékomenetet, amit már elöttem Radical felsorolt! Mint mondtam ez engem is zavar.....
Egyébként senkit sem lehetetlen megölni!
Kempelés: csatlakozom az elõttem szólokhoz: némely pályán elengedhetelne (túszos, bomba). De azért nem kell túlzásba vinni. Tegnap én is tanuja voltam pár okos ember ténykedésének. Pl.: karneválos pálya, bomba aktív, támadók halottak, erre az egyetlen védõ a támadók házának tetején rohangál... na az megalol volt.
De azért még sorolhatnám....

lentebb írtam: én sem jelentem ki, hogy cheaterek
de csatlakozom Crem-hez: NEM ÉRTEM!

a.carkey
"Radical, Rain, ST6*repro" le lehet õket is lõni. Hisz nektek is sikerült. Tényleg nem tudom. Nem hiszem, hogy bármi cheat van a dologban, de ha mégis, akkor ÉN mit tudok tenni? Max Life ...

A medve nem játék.

a.carkey
Passz. Nem feltételezem senkirõl, hogy csal. Itt nem. Vietcongban igen, de itt nem ...

A medve nem játék.

Ha visszaolvastad amiket írtunk, akkor láthattad, hogy együnk sem azt írta, hogy: szembe futott velem és lelõtt - ehhez kell a reflex, aláírom!
Na, de mi van azzal, amikor azonnal tudja hol vagyok? Mozdulatlanul, sötétben állva? És nincs sensora? Mitõl lõ ki fordulatból? És az mitõl van, hogy az M16 lövedékei kirobbantják a vért a testébõl és mégsem esik össze? az egyik legbikább fegyver! 2-3 lövés bárkinek elég, ezeknek meg egy tár sem használ!

Támogatom. A "triumvirátusmak" nincs félnivalója.

a.carkey
Felejtsétek már el azt, hogy közülünk valaki is cheatel. Rainnek - szerintem - nagyon jók a reflexei. Játszottam már ellene párszor. Ha le is lõtt - jópárszor elõfordult - akkor sem merült fel bennem a cheat. Egyszerûen jobban mûveli az ipart. Nem hinném, hogy csak a Ravennel nyomult. Azonkívül egymással is vsz teamspeakkel vagy mással összeköttetésben lehetnek, így van arra lehetõség, hogy bevéd vki vmit és ez nem jön be. (A ping is szerepet játszhat. Nekem TVNetem van, de nem volt még túl nagy problémám a sebességgel. Amikor valaki modemrõl ereszkedik a "pokolba", azt azért megérezzük ...) Rain általában a red teamben van - mindig -, és aki már játszott vele az tudja, hogy nem elég, hogy világoskék a ruhájuk, hanem ált sokkal jobb - bevédhetõbb - pozícióik vannak. Ez van.
Kampelés: benne van a pakliban. Felõlem csinálja, de ha egyedül van, kevesebb az esélye a túlélésre. Mondjuk három ember ellen ...
Engem csak akkor háborít fel, mikor az csinálja, akinek bombát kéne robbantania vagy túszt mentenie. Ezt tényleg oltári szemétségnek tartom.
A karneválos pályán meg néha nem bírnak a védõk a helyükön maradni. Már csak 1 red sniper figyel fent a tetõn, erre kimegy az emberünk az A bombához ...
Mi a jó fenének az mozog, ha neki védenie kell, ja és 10 mp volt hátra ... és nem ez volt az elsõ ilyen.
Azzal az emberkével is gond van, aki a frageket gyûjti és tojik a küldetésre. Tõle robbanhat a bomba, térdelve maradhatnak a túszok négy percen keresztül, nem érdekli. Öli a másikat. Ez ritkábban vezet eredményre. Szóval errõl kéne leszokni.
A kiképzõs pályán - miután red team emberei közül (kb.) három elfoglalja a romok tetején lévõ pozícióit - a többi kék meg megindul és lemészárolja a greent. Nem azért mert a green szar, hanem mert rohan a halálba és nem gondolkozik. Ott egyetlen lehetõsége van a greennek. Vár. Bevédi a területet, leszedi a nem kempelõket, aztán a kempelõket "lazán" felszámolja. Tegnap 0-9-ig nem ezt a taktikát követte a green. Aztán ezt. Elõször egy draw, majd egy victory lett. (A draw is azért, mert olyanok is voltak köztünk, akik nem ismerték a pályát.) Szóval vannak pályák, ahol a leosztás miatt kénytelen az ember kempelni. De azt csak pár pillanatig szabad, mert különben a játékélmény rovására megy.
Összefoglalva: Mivel mindenkit le lehetett eddig lõni, cheatek kizárva. Max a teamspeak, lag, pillanatnyi bénaság lehet a furcsaságok oka. Az legelsõ Rainbowban ugyan volt egy cheat, amitõl az emberek többet bírtak. Feltették a golyóálló hatékonyságát 200%-ra és uezt az értéket írták be a fedetlen testrészeikre is. De ez régen volt. nem is tudom, hogy a Ubi Soft lincenszes játékok óta uaezek megvannak-e? Nem néztem. Régen volt ilyen lehetõség ...

A medve nem játék.

az M16 scope-pal távolról egy lövést leadva a fejre azonnal öl - csak nem téged, ahogy eddig észrevettem...lehet mert unskilled looser vagyok

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Ezzel is egyetértek!

Crem
Na mielött félreértené valaki! Öreg fejemmel nem akarok úgy viselkedni mint egy kisiskolás!
Senkit nem akartam megvádolni! Sokszor találkoztam már olyannal is amikor engem nem tudtak lelõni hátulról! Igaz, akkor beírtam, hogy "érdekes"!😉

Mindezektõl függetlenûl! Remélem LIFEFORCE tesz arról, aki csal az nyugodtan törölheti is a gamét...
(vagy keres egy másik servert)

Részemrõl ez a téma lezárva.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Erre csak azt tudom mondani hogy lõj pontosabban, lehetõleg végtagra vagy fejre. Ugyanolyan kevlárom van nekem is.

nekem elõfordolt az is, hogy odamentem valaki háta mögé: maradék tár a fejébe, tárcsere, sorozok mint gép, õ végez feláll, megfordul és lelõ... a TS-en meg azt hallják, hogy anyázok, mint egy csikós

Ez a bombaélesítésnél fellépõ halhatatlanságot meg ki kéne próbálni, szerintem baromság. Én a karneválos pályán lõttem már hátba bombánál guggoló embert. Ha meg tényleg így van akkor ki kell kapcsolni.

ezt mondom én is, Radical megölhetõ csak több lövedék kell bele mint egy Tiger Panzerbe

Crem
Nekem is ilyen paraméterû a gépem...+ DSL512 Szal az nem gond...

Azt is aláírom, hogy NAGYON jó vagy! (szerinted is)

Viszont rohadt jó a az ellenálló képességd is...