Barnus#4902
Az a baj, hogy a te tiszeletlenségednek és stilusodnak sincs határa. Nyilván, ha olyan stilusban irnál, mint most tetted, nem lenne nekem sem kifogásom veled. Párszor láttam már, hogy 40 éves korod ellenére milyen a stilusod, illetve mennyire nagyképü tudsz lenni. Próbálj már meg visszaemlekezni ki küldött el kit az anyjába. Röhögve újságoltad, hogy téged mindenki utál a forumon. Erre megjegyeztem annyit, hogy nem csodálom. Erre én lettem a kis szarnyaló láma gyerek, aki milyen alapon mer neked beszólni, meg valóságshowra élvező stb stb. Nem én voltam primitiv veled, illetve rá két napra se, mikor kb minden mapon 0-ra vertetek minket, és 8-an voltatok 4 ellen, mikor teljesen normálisan megkértelek állj át a mi csapatunkba, hogy kiegyelnitődjön, amire szintén nem az én primitiv válaszom volt az, hogy dehogy megyek, nem fogok én veled egy levegőt szivni. Mielőtt valakit te szemtelennek tartaz, gondolkozz el azon, hoghy te miket irkálsz. Szégyen, hogy 40 éves családapaként ilyen szintre képes vagy lesüllyedni és ennyire el vagy szállva magadtól. De ha ilyen a stilusod hát ilyen. Csak akkor mástól se várj el mást és ne csodálkozz, ha mindneki kiutál téged. Nézz már körül. Felejtsd el a Cheat témát. Mint mondtam, nem hiszem, hogy tényleg cheatről lenne szó, de úgyis kiderül hamarosan. A Cheattől függetlenül is elég sok emberrel összebalhéztál már, és nem hiszem, hogy mindneki másban lennne a hiba és nem benned. Szerinted nem jelent semmit az, hogy egyre kevesebb ember lát szivesen téged?