• Gabor_(HSF)
    Nem akarok újabb vitába kezdeni veled.. én az R6 sorozatrol beszélek nem másrol,de amit én leitram az ugy igaz ahogy van,és ezt ellenőrizni is tudod a .battlestats.com on vagy a clanladder.com...on
    Lehet hogy öreg klánotok van,de hogy az interneten nem jácottatok rs 99 töl az biztos,mivel akkor még olyan kevés magyar volt ,hogy szinte elkerülhetettlen lett volna, hogy ne találkozzunk.
    Ja igen beszélek a koromrol..
    Hát ez csak azért van mert ha teis meéred ezt a kort te sem fogod szivesen venni, hogy a 20 évesek kioktassanak.
    másik Ocsi nálam is jobb mindig jobb is volt, ö egy szál pisztillyal 8 atokat is kiirtaná,pedig joval fiatalabb mint én ,tehát nem a kor számit elsősorban..
    Aztán pl Wasek.. ö is Tölünk tanult jáccani ,fele annyi idős mint én,mégis mondhatom egyszinten van velem ,bár a rvs 2-3 napja jacca .
    És ha tényleg ilyen öreg az a klán, akkor ismerhetnéd a szokásokat,értelmes ember besem jön olyan serverre ahol tuti magas a pingje,mivel ez már bejovetel elött látszik az ubin,egy normális admin ugyis rögtön kibassza.
    Na nem ekarom tovább részletezni, aki érti ugyis érti...