• szucsati
    Nah szólok itten..

Nem szeretem, ha r6-esek tépik egymást! Ne csináljátok, mifelénk ez nem volt szokás! Persze ha az 50k a cél, akkor nyugodtan {8-)

Volt itten szó a rohangászós, durrogtatós dologról. Hát ja, Gábor álmában is ezzel jáccik már 10 hónapos kora óta, ő bátran rohangászik {8-)
    Én pont azért kedvelem bomba, meg túsz játékokat, mert itt nem az a cél. Azt nem értem igazán, hogy mi baja volt az embereknek tegnap, vagy mikor azzal, hogy sokan kempelnek. Hát könyörgöm! Van két tárgy, amit meg kell védeni. Logikus, hogy nem úgy védem, hogy elrohanok a szélrózsa minden irányába, mert az ellen úgyis oda jön, ott kell maradni, és védeni. Túlélésnél meg nem láttam kempelést igazán. Oda nem is köll.

Aztán "lekezdőzés": hát rám aztán nem mondhassa senki, hogy kezdő vagyok, mégis leszednek állandóan! Szóval nem helyénvaló ez a megkülönböztetés {8-)

Petyus_: köszönöm az elismerést, nagyon jól esett. Nem az én oldalam, csak a domain az enyém, Izevel kettesben csináljuk, csak a kolléga úrnak meglehetősen rossz net elérése (9,5-ös modeme, vagy mi {8-) van, szóval sokat nem találkozhattok vele sajnos {8-( (egyelőre!).