• Gabor_(HSF)
    Igérem utolso beszolásom lessz itt a topicban..
    NOS tény 2 gyári hibával születtem,az egyik hogy nagy a pofám, a másik tulságosan szerény vagyok...de..
    ha én tanácsot vagy tippet adok valakinek az nem azért van mert lenézem, csupán van pár dolog,szokás ebben a játékban ,(és itt természetesen az R6 os sorozatrol beszélek),amit illene betartani.
    valamikor 99 öszén mikor elkezdtünk Ocsivel Játszani az msn zonen,bár nem voltunk kezdök,(addigra a coopot csak pisztollyal lenyomtuk nap mint nap keresztbe hosszába)de mégis sok olyan klán volt akiktöl rengeteget tanultunk(pl volt egy olyan norvég klán Ocsi talan még emlékszik a nevükre, 3 man voltak és ugy fedezték egymast lehetettlen volt befogni öket.
    aztán eltelt kb fél év és Ocsivel 2 en már komoly ellenfelük voltunk.
    Aztán jöttek sorra a magyarok és tanultak tölünk játszani ez nem szégyen!sorolhatnék neveket de felesleges.
    Utánna 2000 -ben elkezdtünk warozni és szinte mindehol nyertünk klánba mindig,egyénibe az első 5 be mi 4 en mindig ot voltunk,ezt nem azert irom hogy futtassam magunkat ezek csupán tények,hanem mert csak ugy tanulsz meg játszani ha egy nálad jobb embertöl tanulsz.
    Szoval nem akarom a nagy veteránt eljatszani,csak arra akarok kilyukadni, hogy kurvára nem birom elviselni a sértegetést.
    Ocsinek is megvannak a maga hülyeségei én is elviselem már jo pár éve, meg ö is az enyémeket.
    Ez a game komoly odafigyelést követel, és higgyétek el komoly kihatással van az idegrenszerre is, 4 év kemény játék (mindennapos több orás) tapasztalat szol belölem....