Szerintem egy két pályát meg kéne változtatni, mert mondjuk egy tul kicsi pályára tök felesleges betenni egy bombát, valszeg ugysem fog felrobbani (pl brazil, meg egy raktáros pálya, ott még bomba az életben nem robbant).
Vannak akik jobban szeretik a lassu játékmenetet és campelnek, de mondjuk mikor már csak egyedül vagy és meg is lőttek akkor nem biztos hogy bárki is olyan virgonc mint azelőtt.
Valaki emlitette hogy ST-6 campel, nos nem campel, mint ahogy a CB sem campel, csak vannak közöttük olyanok akik hajlamosak rá :)
Repro nem cheater Archangel, én is sokszor gondolom azt valakire hogy cheater, pedig csak jobb mint én, mert régebb ota játszik fps-ekkel mint én, és ezt nehéz megemészteni, de mikor sikerül lelőnőm akkor ez megváltozik :), a másik meg nem tudom neked milyen géped van, de én pl most felujitás alatt vagyok és a kártya még hiányzik, szoval sárga szinu fps értéket még nem láttam a játékban igy néha elég nehéz kapásbol lőnőm, és ezért nem mondom rögtön mindenkire hogy csalna.