Lifeforce#2099
LSC azért mondanám, hogy nagyon naiv vagy.A HCG közül a 90% használ csalást.1% kihasználva azt, hogy mindenki ismeri őt és nem hinnék el róla, hogy csal a fentmaradó százalékuk pedig 21" moncsin 640*480-as felbontásban játszik úgy, hogy lekapcsolja a fölösleges megjelenítést (égbolt, fű nagy része).Letölt közben, hogy laggoljon.Poénos nem?Te abban a hitben vagy, hogy a fűben ülsz és nem lát miközben az ő gépén a puszta közepén űlsz kiszolgáltatva.Ez is csalás mégha nem is ismerik el.Hát tudodmit?Aki így játszik és nem maga a játék élményéért és igy előnyt szerezve fregvadász az megérdemli.Az ilyet nem becsülni hanem lesajnálni tudom.Eszem ágában sincs irigykedni rá.Míg engem szétvet az izgalom és az adrenalin addig ő nem izgul mert tudja, hogy nyernifog.Ezzel a játék értelmét és élményét el is veszti.Nos ilyenekre vagytok irigyek?Vagy LSC ilyen akarsz lenni?Ne feljtsd el amit átéltél a SoF2 ligán amikor az izgalomtól betakaróztál és szétfagytál :D.Na én ezért az izgalomért játszom és soha nem leszek az hcg de még 1. sem és nem is akarok.