Lifeforce#2043
Mielött egymásnak esnétek!!! :)
Ne vádaskodjatok.Senki nem mondta, hogy Radical vagy Rain csalna.Ebben egyetértek veletek
Sokan bőven 20év alatt vannak és igencsak jobb a gép/ping/reakcióidejük.LD Stoto.Nálunk ő a skilles a csapatban.Az, hogy a gránátjaimtól behaltok ez azért van mert mindenki egymás hegyin hátán közlekedik.Tegnap mi is így jártunk a Street pályán.Előrementem egy szobába és bebaszarintottatok egy gránátot és kedves klántársaimtól nem tudtam elmenekülni.Persze, hogy ott haltunk szörnyet vagy hárman :)
Nekem mint említettem semmi bajom nincs Rainnal azon kívűl, hogy kurvára kempel de mint mondtam ez belefér és benne van a pakliban akár mennyire is bosszantó a számomra.Bárki kipróbálhatja, hogy beáll egy hejre ahol tudja, hogy jönni fog az ellenség és garantáltan rohadt jó lesz a frag adatai.Nekem ez unalmas lenne így inkább megyek russolni vagy belopakodni és úgy hentelni vagy meghalni :)
A hatástalanítás vagy aktíválásra a válaszom nagyon egyszerű.A gránátnak nagy a robbanó ereje és hatásköre de úgy működik mint az életben.Ha lefekszel vagy egy kisebb tárgy mögé bujsz nem halsz meg.Lelőni lelehet így ebben a formában nem igaz, hogy halhatatlan.Még egy észrevétel és ez nagyon fontos.Ha pontosan célzol és nem hal meg az illető akkor érdemes egy pillantást vetni a packet loss-ra :(
Sajna 0.03%-nál már nagyméretü adatveszteséget, pontatlanítást és lelőhetetlenséget okoz. :(
Leteszteltük és sajna tényleg így van.Nagyon remélem, hogy ezt a pachben kijavítják majd.