• a.carkey
    Felejtsétek már el azt, hogy közülünk valaki is cheatel. Rainnek - szerintem - nagyon jók a reflexei. Játszottam már ellene párszor. Ha le is lőtt - jópárszor előfordult - akkor sem merült fel bennem a cheat. Egyszerűen jobban műveli az ipart. Nem hinném, hogy csak a Ravennel nyomult. Azonkívül egymással is vsz teamspeakkel vagy mással összeköttetésben lehetnek, így van arra lehetőség, hogy bevéd vki vmit és ez nem jön be. (A ping is szerepet játszhat. Nekem TVNetem van, de nem volt még túl nagy problémám a sebességgel. Amikor valaki modemről ereszkedik a "pokolba", azt azért megérezzük ...) Rain általában a red teamben van - mindig -, és aki már játszott vele az tudja, hogy nem elég, hogy világoskék a ruhájuk, hanem ált sokkal jobb - bevédhetőbb - pozícióik vannak. Ez van.
    Kampelés: benne van a pakliban. Felőlem csinálja, de ha egyedül van, kevesebb az esélye a túlélésre. Mondjuk három ember ellen ...
    Engem csak akkor háborít fel, mikor az csinálja, akinek bombát kéne robbantania vagy túszt mentenie. Ezt tényleg oltári szemétségnek tartom.
    A karneválos pályán meg néha nem bírnak a védők a helyükön maradni. Már csak 1 red sniper figyel fent a tetőn, erre kimegy az emberünk az A bombához ...
    Mi a jó fenének az mozog, ha neki védenie kell, ja és 10 mp volt hátra ... és nem ez volt az első ilyen.
    Azzal az emberkével is gond van, aki a frageket gyűjti és tojik a küldetésre. Tőle robbanhat a bomba, térdelve maradhatnak a túszok négy percen keresztül, nem érdekli. Öli a másikat. Ez ritkábban vezet eredményre. Szóval erről kéne leszokni.
    A kiképzős pályán - miután red team emberei közül (kb.) három elfoglalja a romok tetején lévő pozícióit - a többi kék meg megindul és lemészárolja a greent. Nem azért mert a green szar, hanem mert rohan a halálba és nem gondolkozik. Ott egyetlen lehetősége van a greennek. Vár. Bevédi a területet, leszedi a nem kempelőket, aztán a kempelőket "lazán" felszámolja. Tegnap 0-9-ig nem ezt a taktikát követte a green. Aztán ezt. Először egy draw, majd egy victory lett. (A draw is azért, mert olyanok is voltak köztünk, akik nem ismerték a pályát.) Szóval vannak pályák, ahol a leosztás miatt kénytelen az ember kempelni. De azt csak pár pillanatig szabad, mert különben a játékélmény rovására megy.
    Összefoglalva: Mivel mindenkit le lehetett eddig lőni, cheatek kizárva. Max a teamspeak, lag, pillanatnyi bénaság lehet a furcsaságok oka. Az legelső Rainbowban ugyan volt egy cheat, amitől az emberek többet bírtak. Feltették a golyóálló hatékonyságát 200%-ra és uezt az értéket írták be a fedetlen testrészeikre is. De ez régen volt. nem is tudom, hogy a Ubi Soft lincenszes játékok óta uaezek megvannak-e? Nem néztem. Régen volt ilyen lehetőség ...