-
Teamspeaket, Rogert stb használhattak, azért lőttek le ilyen gyorsan ... Vagy vannak Heart Beat zavarók is - puck, sensor stb. -, de multiban túl gyors az akció, így ennek kevés kézzelfogható sikerét láttam. Tűzharcban nem is a sebzés, hanem a fegyver tűzgyorsasága a nyerő. (Zajos tücsök rulez
, bár én utálom, mert a pisztoly sokkal pontosabb. DEagle is kb akkora hatást ér el, ha képes vagy egyből akármilyen fedetlen testfelületét eltalálni a hozzávaló golyóval.) M16 ebből a szempotból nem túl ideális. Ráadásul csak hármast tud lőni. Bár Én főleg a hármas sorozatokat komálom, közelharcban - lépcsőfordulókban - átteszem fullra. MP5K elég gyors tűzgyorsaságú, de 9mm-es, így több skuló kell belőle a pacákokba, pedig baszott jó fegyver lenne ...
A "tücsök" tipusú fegyverek - MAC, Skorpio stb. (van egy pár) - ütnek, de pontatlanok, így másnaposan nem ők a megfelelőek ...
UMP hármas tárral vagy fullal szuper pontos, de a sebzése nem túl biztató, ráadásul alapban 25-ös a tár. MP5 10mm-es, extra tárral tökéletesen megfelel a kis pályákon, ahol keveset kell célozni távcsővel, nagyobb, nyitottabb pályákra a brit hadsereg standart LSét szoktam vinni. Három fokozatú tüzelés, beépített távcső, jó damage, pontos hármason, fullon távcső nélkül kevésbé, extra tár, szóval elég megbízható. Tegnap kipróbáltam a hangtompítóval. Atya-gatya: háromszor három hármas lövés kellett a m82-es távcsöves emberkére - asszem Charlie volt - közvetlen közelről fejbe, mire kinyírtam. Nem hittem a szememnek. Le is vettem tüstént ...(Mellesleg nálam az M16-ot váltotta fel egy hosszú "tesztelő folyamat" után.)
Sniper - thermallal - pl. SSG, Walther a havas pályán és a parádén kellhet (ők a legpontosabbak és a tárkapacítás, tűzgyorsaság - töltés - is megfelelő), szerintem máshol azonban nem. (A Tom Clancy féle Rainbow Six könyben Dieter Weber használta a Walthert - a Living Daylights című Bond filmben láttam utoljára képernyőn és PC-n a Hitmenekben is volt -, Homer Johnson a PSG-re "esküdött", bár az szerintem csak 2xes zommal pontos igazán, egyébként 1x-essel kicsit szerintem jobbra hord ...)Talán ha lenne igazi csapatmunka, akkor lehetne minden nyolcasban 1-1 sniper, (1-1 géppuskás) a távolabbi célpontok leküzdésére, de túl gyors a játékmenet, így felesleges azzal bajlódni. Szóval ezek az Én benyomásaim a gaméról. Eddig. Persze te is nyüstölted már eleget a Ravent, úgyhogy szerintem nálam is jobba tudod mi a jó neked ...
Egy kérdés LIFE-hoz:
--------------------
Az "Island Estate" kikerült a játékmenetből? Régen láttam! Ott - az elején - jó kis "pisztolypárbalyok" folytak ...