• G_ArchAngel #1873
    Szerintem fegyverkatalógust kellene kiadni az ilyen képekből, csak azt nem tudom, hogy a PlayBoyt vagy a HM Vezérkarát keressem fel támagatásért - de több kelne el belőle, mint eredeti RS-ből :)

A tegnapi csapattársaimtól itt kérek elnézést a balf***ságaimért (TK. ziccer elcseszése) - hulla másnapos voltam. Azt sem tudtam ki honnan lő, néha azt sem hogy én lövök e?

Kérdés:
    Gef3 Titanum200-asom van: néha idegbeteg árnyékjáték kezdődik a gépemen, ami task váltás, majd visszatérés után megszünik. Mitől van ez?

Más.

Mostanában a hangrendszerem (Audigy) is berosál, de érdekes módon csak bizonyos fegyverhangok közelében - amint elhal, vagy eltávolodok megszűnik. Kikapcsoltam a 3d hangot, eax-et mégis visszajön a probléma.

Más.

Tud e már valaki valamilyen megoldást arra, hogyha célzok, akkor az egér ne centiméterenként ugráljon, mert lassan csoda, ha a falat eltalálom (meg stoto hátát)

A gép egy 1.7 P4, 1Ghz Rambus, Gef3, Audigy, Logitech MX700 mouse - tehát a hardver nem lehet gond (minden frissítve van)

Várom a "vegyél új gépet"-nél értelmesebb ötleteket!

Köszi.