-
hi.
panaszkodnék ha lehet. mert ez így most felgyülemlett bennem.
- Most este, olyan hatan vagyunk a szerveren Cooperative fut. Lövöldözünk elvagyunk. Amok_HSF csatlakozik. Játszunk egy - két kört. Swat.Sniper.hu elereszti a kérdést :
-nem váltunk Adversial ra?
- de.
és már Adversialba is vagyunk. Mindenki csak figyelt. De még csak annyit se tudtam beírni hogy ne. vagy mittomén. Spyderco írta hogy "nem kéne.." de akkor már át volt váltva.
Szóval nem tudom. ez azé úgy kicsit felbosszantott.
Mert azér volt már úgy hogy bejött egy HSF es tag és megkérdezte váltsunk map ot? vagy akartok adversialt játszani? és akkor mondtuk hogy maradjon Coop. és marad és a pálya is és játszottunk. itt meg hipp hopp annyit se tudtam mondani hogy mukk.
- másik
Swat.sniper.hu
hát én nem tudom nem sűrün játszunk együtt. de eléggé dühös lettem rá.
főleg a "kössz hogy fedeztél" dumára.
Mert ha valaki út közepén táraz , meg gránátozik az megérdemi hogy lelőjjék.És az hogy nem láttam az ellent , az ugye lehet azért is mert nem ott állok ahol a csapattárs. már csak azért is mert nem akarom zavarni. Ellenben egy két emberrel ( CB.Traxion; ). Akik bejönnek szerverre se köszön sesemmi. elkezd Zuluzgatni. akkor haver megöli magát . Elrohannak a leghangosabb fegyverekkel, 10 métert azt lelövetik magunkat. Persze ilyenkor mi is megszívjuk , mert a sok terror odarohan.. szóval ez nem csapatjáték.
más:
vannak ezek a bind-ek mikor tárazik meg folow me, meg stb. Na most Sniper.hu nagyon belejött ebbe. mert az egyik mapon négyszer ötször is eleresztette a Folow me.. bindet miután nem követtük még kétszer. akkor beírtam hogy jóvanmá.. akkor abbahagyta.. következő kör ugyanez.
Elég idegesítő, hogy minden apró mozdulatra ott van valami szöveg. mert a Clear még ok . De Pl . sima Coop nál mér kell a Reloading? Tök jó hallgatni ezt.
- Charge
- Folow me..
- Folow me..
- Waiting for orders--
- Folow me..
szóval idegesítő.
sértődés ne essék, nem akarok senkit megbántani ( bár ez biztos sikerült), csak most ez így felgyülemlett bennem.
by Boci