-
Gabor_(HSF) #12545 Tulajdon képpen azért nem értem egyátalán a dolgot ,mert vagy nem érthető amit írok ,vagy nem akartátok megérteni..
A lényeg csak annyi én fizettem egy adott szolgáltatásra,amire aztmondták ez 33 és 15 be kerül,de amikor kiderült ,hogy az a 15 amiért én a 33 mat vártam az csak 0.33,naná hogy felháborodom miatta mert átkurva érzem magam, és itt nem arról van szó,hogy tévedhetettlen vagyok,mert ez nem igy van,de server most van a 3. helyen és érdekes modon,ma tökéletes volt ugyan azzal a konfiggal,mint ahogy a myhostingnál is az elsö héten,mielőtt telepakolták serverrel és elfogyott a sávszélessége,ekkor vittem át az axeleroba,othagyva az előre kifizetett hónapot,mert nem érdekelt az a 11500 ft ,csak hogy végre ismét jót jáchassunk..
aztán az első nap az axeleronál ugy telt ,hogy ugyan azon a serveren,ugyan azzal a konfiggal nyitásként 10 méteres warpok voltak,felhivtam öket mira aztmondták csúcsidő van,, hmm, aztán jött a hétvége és továbbra is szar volt,mig egyszer csak hétközben hajnal 1 után minha felkapcsolták volna a lámpát tuti lett a server,most behoztam ma ide ahol van ,és lás csodát ugyan az a server ma tökéletes volt ,olyan mint szinte még soha....nos akkor kérdem én...KI A FASSZ?...vagy mivan a server konfiggal, vagy tényleg szar az axelero, és tul van terhelve,hát az a megállapitásom hogy tul,mintahogy Norvégiából leis tesztetettem..de itt már mindenki írogat minden és fingja sincs miről beszél...
Azt pedig továbbra is fentartom hogy át lettem baszva az axeleronál,mert a pénzemért messze nem azt kaptam amit igértek, és itt ludas Gyozo a dologban mert inkább mondta volna hogy nemtudja milyen a kapcsolata pontosan az ax-nak,nem pedig súlyos Mb-ket igérnie....
A másik gond az, hogy sokatoknak fingja sincs miaz a szolgáltató-ügyfél kapcsolat,mert ez már nem a kummonizmus ahol pitizni kell a hiánycikkekért,én is már régen bezárhattam volna bóltot ha igy állnék az ügyfelekhez,persze vannak idioták nemvitatom, de nem tartom magam annak mint ügyfél,csupán elvárásaim vannak a pénzemért...
Nem is kivánhatok mást az itt beírogatóknak ,csak annyit legyen Ő is ügyfél és szopassák meg 1x-2x akkor majd megértitek miről ugatok..
Továbbá messze nem tehetem meg azt hogy szászezreket dobáljak ki az ablakon, hogy ti belémtudjatok kötni,föleg ,hogy legalább annyira miattatok mint magam miatt vágtam bele ebbe az egészbe,de aztsem várom el ,hogy ezért a seggemet nyaljátok nem ezt volt a célom,csak szimplán jót szerettem volna jáccani egy jó társaságban