16419
  • Kicsirigo
    Nagyon nem akarok belekeveredni a vitátokba, de néhány dologgal kiegészíteném.
    Először is, a G BF szerver tényleg jó volt (ha nem a legjobb). Ebből következik, hogy az axelero mégsem lehet annyira szar.
    Én is találkoztam Győzővel személyesen, és csak megerősíteni tudom Crem-et, tényleg teljesen rendben van, ha nem kaptad volna fel egyből a vizet Gábor, lehet közösen megtaláltátok volna, hogy mi nem stimmel.
    Aztán végül azokhoz, akik vérprofinak hiszik magukat BF szerver üzemeltetés terén: meglepődnétek ha tudnátok mekkora sávszélesség kell egy BF szervernek.
    Csak pálda képpen egy 10Mb-es BF szerver kb. 16-25 főig jó, a G anno 64 fővel üzemelt, és sokszor teltházzal a sok külföldi miatt.
    Ezeket itt nem kioktatásul írom mielött valaki félreértene, hanem tájékoztatásul.
  • Gabor_(HSF)
    Tulajdon képpen azért nem értem egyátalán a dolgot ,mert vagy nem érthető amit írok ,vagy nem akartátok megérteni..
    A lényeg csak annyi én fizettem egy adott szolgáltatásra,amire aztmondták ez 33 és 15 be kerül,de amikor kiderült ,hogy az a 15 amiért én a 33 mat vártam az csak 0.33,naná hogy felháborodom miatta mert átkurva érzem magam, és itt nem arról van szó,hogy tévedhetettlen vagyok,mert ez nem igy van,de server most van a 3. helyen és érdekes modon,ma tökéletes volt ugyan azzal a konfiggal,mint ahogy a myhostingnál is az elsö héten,mielőtt telepakolták serverrel és elfogyott a sávszélessége,ekkor vittem át az axeleroba,othagyva az előre kifizetett hónapot,mert nem érdekelt az a 11500 ft ,csak hogy végre ismét jót jáchassunk..
    aztán az első nap az axeleronál ugy telt ,hogy ugyan azon a serveren,ugyan azzal a konfiggal nyitásként 10 méteres warpok voltak,felhivtam öket mira aztmondták csúcsidő van,, hmm, aztán jött a hétvége és továbbra is szar volt,mig egyszer csak hétközben hajnal 1 után minha felkapcsolták volna a lámpát tuti lett a server,most behoztam ma ide ahol van ,és lás csodát ugyan az a server ma tökéletes volt ,olyan mint szinte még soha....nos akkor kérdem én...KI A FASSZ?...vagy mivan a server konfiggal, vagy tényleg szar az axelero, és tul van terhelve,hát az a megállapitásom hogy tul,mintahogy Norvégiából leis tesztetettem..de itt már mindenki írogat minden és fingja sincs miről beszél...
    Azt pedig továbbra is fentartom hogy át lettem baszva az axeleronál,mert a pénzemért messze nem azt kaptam amit igértek, és itt ludas Gyozo a dologban mert inkább mondta volna hogy nemtudja milyen a kapcsolata pontosan az ax-nak,nem pedig súlyos Mb-ket igérnie....
    A másik gond az, hogy sokatoknak fingja sincs miaz a szolgáltató-ügyfél kapcsolat,mert ez már nem a kummonizmus ahol pitizni kell a hiánycikkekért,én is már régen bezárhattam volna bóltot ha igy állnék az ügyfelekhez,persze vannak idioták nemvitatom, de nem tartom magam annak mint ügyfél,csupán elvárásaim vannak a pénzemért...
    Nem is kivánhatok mást az itt beírogatóknak ,csak annyit legyen Ő is ügyfél és szopassák meg 1x-2x akkor majd megértitek miről ugatok..
    Továbbá messze nem tehetem meg azt hogy szászezreket dobáljak ki az ablakon, hogy ti belémtudjatok kötni,föleg ,hogy legalább annyira miattatok mint magam miatt vágtam bele ebbe az egészbe,de aztsem várom el ,hogy ezért a seggemet nyaljátok nem ezt volt a célom,csak szimplán jót szerettem volna jáccani egy jó társaságban
  • zoli80
    A LÉNYEG,GABORNAK IGAZA VOLT,A SERVER MOST NAGYON JO MINDEN SZEMPONTBOL TEHAT NEM AZ UBI VOLT A LUDAS!
  • zoli80
    most viszont nagyon fasza akárhol is van
  • Barnus
    Gábor: nem az volt a kérdés, hogy te mennyitől leszel ideges és mennyitől bontasz épületet. hanem, hogy ha épp más szerint jogtalan a kirohanásod és ha egy haver szól neked, hogy most paraszt voltál, mi szükség van erre, akkor kijelented, hogy tévedtél azt illetően, hogy haverok vagyunk? De nem gond. Ez van. Nem vagyok Warlord haverja, mert nem értek vele mindenben egyet és nem állok a pártjára olyan dologban, ami nekem bántja az igazságérzetemet vagy a tök mindegy mimet. Úgy gondoltam szólok, de látom kár volt, mert itt csak akkor szóljak, ha egyetértek. ha nem, akkor kussoljak, különben nem vagyok haver és ellenség vagyok. OK.
  • Barnus
    na azért emlékezz gábor, hogy már az elején is folyton lagolt a server mikor még nem axeleronál volt. folyton kikapcsolgattad a ts-t, pb-t. és nem változott. ezért mentél máshova. Mindegy. nem veszekedni akartam. Csak elkeserített ez és valahol megértem Gyozo álláspontját. Mert nap mint nap jönnek be hozzánk is, és üvöltöznek az ügyfélszolgálatos sráccal, miközben a terméknek semmi baja, csak nem jól használja. hiába próbálod neki elmondani. hiába mutatod be, hogy működik. akkor is semmibe veszi a másikat és üvöltözik.

Mindegy. nem veszekedni akartam. De azért néha gondolkodhatnátok mielőtt a nagy mellénnyel nekiestek másoknak.

És most akkor itt jön az, hogy Barni a szemét áruló köcsög, mert nem ért egyet Warlorddal és ki is mondja. War. Neked nem lehet megmondani, ha faszságot csinálsz? Nem lehet megmondani, ha szerintem bunkóság vagy parasztság egy cselekedeted? Ennyire nem viseled a kritikát el? ennyire nem adsz más véleményére, ennyire önfejű vagy? ennyit jelent neked a haverság, hogy valakinek nem egyezik meg a véleménye veled, szól miatta és rögtön ellene vagy? elég szomorú:(

valószínűleg, ha én ugattam volna be valakinek és megjegyzitek, akkor előbb elgondolkodok, nem pedig annak is nekiesek. Bár lehet csak nekem szar a gondolkodásmódom, csak engem érdekelnek mások, és a többiek szerint korrekt dolog ilyen szavakkal illetni valakit aki ide mer irni és elmondani a véleményét, hogy esetleg Gábor téved.
  • traXion
    Ok, majd felnézek...
  • AndrewCB
    Gyere fel a Gábor tsére. Az maradt a régi!
  • traXion
    Igaz, de nekem jó volt a szerver, komolyan, no lag, semmi, tiszta volt és tökéletes...

Azért sajnálom...
  • AndrewCB
    "Hát warlord kikelt magából,én nem is ezen, hanem azon,hogy én mitől nem...máskor fele ennyiért sem, már épületet bontok"

Asszem ezt alátámaszthatom!

"...akik voltak az axeleros szerveren este is meg éjszaka is,mert nincs belöletek sok..."

A sok hülységed ellenére, sokszor ott voltam!

"...kezdek ejutni odáig hogy nem érdemeltétek meg...

Kár, hogy így érzed! Én ezért vettem meg a gémt! Mert Te csináltál szervert!
  • traXion
    Ööö, hol van? IP?
  • traXion
    Repülök!
  • zoli80
    elöfordult már ilyesmi itt és attól még itt vagyun,ez a dolog pedig tanulságos ám!:)
  • Gabor_(HSF)
    Na ja,, és mágusok gyertek mert új helyen a server és megy,nézzük meg mit kell lefikázni az elkövetkező napokban
  • traXion
    Na kussmá, ne hulljon szét a scene a scene miatt... Ezt jól megmondtam :)
  • Gabor_(HSF)
    NA Ácsi én az axelerot fikáztam le ami ugyérzem jogos volt.
    Hogy Gyozoke magára vette az az Ő problémája, de 12448 beszolással feltette az i re a pontot..
    Aztán azok reagálják le pls akik voltak az axeleros szerveren este is meg éjszaka is,mert nincs belöletek sok, azok tudják miről beszélek, ja és ugye az 1.0 is teszteltük ami nincs az ubin,de ne nekem kelljen nektek megmagyarázni hogy miért nem tetszik ami szar..
    A másik én most már 1/4 gurigánál tartok ami befeccöltem miattunk erre a gaméra,de kezdek ejutni odáig hogy nem érdemeltétek meg..
    Barnus azért kiváncsi volnék ha téged szopatnak igy be,hogyan értékeled a dolgot.
    Hát warlord kikelt magából,én nem is ezen, hanem azon,hogy én mitől nem...máskor fele ennyiért sem, már épületet bontok
  • zoli80
    érdekes figyelni az itt történteket,örülök hogy egyesek igy látatlanban is havernak gondoljak a masikat,meg hogy azt gondoljak hogy ki kell állni a másikért!ez nagyon fasza,még akkor is ha nem feltétlenül van igaza az illetőnek:)
  • Barnus
    szerintem nem én voltam aki nem megfelelően viselkedett.
    Ezek szerint bárki bárhogy viselkedik, bólogassunk és ne adjunk hangot annak, hogy nem megfelelően viselkedik. olvasd már el amit győző írt. és az arra írt reakciódat. Érdekelne azért, hogy mi alapja volt, hogy így kikelj magadból és folytasd az arcoskodást. War én ezt most nem bántásból, nem flameből írom. De komolyan elgondolkodhatnál, hogy miért szídod valakinek az anyját ok nélkül, miért küldöd el a faszba és miért szólsz bele egy olyan dologba, ami két ember között volt, az egyik nagy arccal lefikázta, leugatta, a másik pedig megvédte magát. Aki a kurvaanyázást kapja az mégis az aki megvédi magát, mert szólni mer, és, hogy mi vagyunk a nagyon fasza gyerekek, hogy képzeled, hogy megszólalsz. Számodra nem visszataszító az ilyen hozzáállás?:(

De most tényleg, tök őszintén érdekelne, hogy konkrétan mi volt az a felháborító, végtelenül idegesítő dolog győző hozzászólásaiban, amit neked így kellett lereagálnod.

A haverság meg szerinted abból áll, hogy bármit tesz a másik neki adunk igazat? Ha nem így van, akkor ellenség az illető rögtön?

Jó. Abban igazad van, hogy talán durván fogalmaztam, de szerinted te nem?
  • KM
    Ja-ja! Maradjunk inkább a játéknál...
  • Barnus
    egyébként meg kijött az 1.5!
  • Barnus
    Mondjuk ez egy elég primitív megnyilvánulás volt. Lehet, hogy szerinted jópofa, lehet másoknak tetszik ez a stílus, én inkább szégyelem ilyenkor, hogy mi mint RvS csapat ilyet tudunk produkálni. Nem tudom War mi szükség volt erre, de szerintem baromira nem volt most igazad és le vagyok döbbenve, hogy miért kell így hozzászólni valakihez. Gábor lekezelően leírta mi volt, lefikázta a rendszergazdát, és jelzőkkel illette. Ennek ellenére úgy gondolom kultúráltan reagált a srác. Gondoljunk csak bele Gábornak milyen lett volna a reakciója, ha ő róla írnak így. Ezért nem értem hát, hogy miért voltál most ilyen suttyó.

Egyébként nem tudom elhinni azt, hogy az Axelerohoz betett gép az Axelero hibájából lagoljon. Ez ki van zárva. Ez az én privát véleményen. nem vagyok Axelero bérenc, még csak nem is szeretem az Axelerot, de akkor is nekik van a legjobb külföldi vonaluk. Ez van. Nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem tudom, hogy nem az UBival, pb-vel, mással van e baj, de nem hiszem, hogy egy BF vagy más hasonló FPS játék nagyságrendekkel kisebb sávszélességet igényelne. Ha az képes normálisan futni, akkor nem a vonalban kell a hibát keresni.

ui.: Gyozo azért annyit elmondanék, hogy a "valólyában" az pontos j:) ja és a "muszály" is az:)
  • traXion
    Akkor viszont mi nyerünk, nagy flamerbajnok vagyok ám! :D
  • traXion
    Exactly!
  • zoli80
    mér te nyitottál egyett?:)
  • traXion
    Na, kussoljatok! :)
    Menjetek, igyátok le magatokat or whatever!
    Komolyan, ne bántsátok Győzőt, én nem ismerem, nem is olvastam el amit lenyomtatok, de ne veszekdjetek, vegyetek példát rólam, nyissatok egy Győző .vs. HSF flame topicot...
  • zoli80
    hát te meg ki vagy?
  • zoli80
    messze nem olyan mint a rvs:)
  • Crem
    Én személyesen is beszéltem vele a BF találkozón...

Nem védeni akarom, de egy szerény és normális emberke volt...

DE!

RvS haverokért mindent!:DDD
  • Crem
    LoL!

War! nem ismerek rád...
  • zoli80
    G az egy battlefield 1942 server.
  • zoli80
    jatszunk ma egy nagyot,tegnap nagyon jol esett apritani,tsre mindenki!
  • Gabor_(HSF)
    Ja még 1, csupán jóindulatból elmesélek egy kis történetet neked hátha tanulsz belöle..
    Van egy ismerösöm aki rendör volt ,nem utcai hanem az a nyomozós féle,szépen mentek a dolgai dolgozott is becsülettel,született kisbabája,csak éppen télen a 20 éves kis polski aksiát fel kellett vinni a lakásba a 8. emeletre, hogy reggel betudja inditani az "autot" utánna imátkozni, hogy legyen annyi nyál a gépjármüben, hogy beérjen a kapitányságra...aztán egyszer csak egy másik ismerösöm bizonyos okok miatt kirugatta a rendörségtől.. nos azota egy komoly biztonság-technikai cége van 100 feletti alkalmazottal, és épitett egy gönyörü családiházat ugy mindennel kocsi mendenkinek stb...
    na röviden ennyi..értsd ahogy akarod
  • Gabor_(HSF)
    Hát ha igy folytatod, téged tényleg ki fognak rugni,bár ezt hidd el még énsem akarom.. bár igaz ugy mutatkoztál be az első nap, hogy másfél órát vártam,aztán megkérdeztem,valóban van-e stabil külföldi feltöltés, mert nekem minimum fix 500k kell ehez a játékhoz..erre te azt felelted hát itt súlyos Mbitek vannak,nos mikor kiderült hogy azok a súlyos mbitek az 30k, esetleg 300k, mikor nincs csúcsidő,innetől kezdve nemigen értem miről beszélsz,és min akartál volna segiteni,(ha kértem volna,mivel én a játék server konfigolásában kértem segitséget)
    azt hogy én leköcsögözöm az axelerot azaz én privát véleményem ,mert elég régi butordarab vagyok már náluk ,és emlékszem mennyi szarságot csináltak már, akár beszélhetünk a rengeteg hibás dns törlés nem törlés-ről is , ami ugye itt is fennt állt..
    De az tény ezért a pénzért amit axelero nyujt az egy rakás szar,és ezt csak azért teheti meg, mert egyeduralkodó ezen a téren...
    Coval 1 szó mint 100 a vége akkor is az,hogy nagyon messze van a hirdetett valóságtól mindez havi 40 ezerért,hogy a dedicált sávszélesség lehet ,hogy jó, azt nemvitatom, de bazz havi 100 ezerért??????ember gondolgodj már..
    Na végesztem veled , már csak azt kivánhatom végezetül, hogy ettől a remek cégtől mehess nyugdijba, és az unokáidnak elmesélhesd micsoda remek felhötlen életed volt
  • gyozo
    Gabor:

Az a helyzet, hogy az éremnek két oldala van. Én magam azt vallom, hogy az nevezheti magát bölcs embernek, aki bele tudja magát élni más helyzetében, és nem csak a saját szemszögéből képes vizsgálni a világot. Igazából lehet, hogy nem kéne foglalkoznom azzal, hogy valaki egy forumonak azon topicjába, amit egyébként nem szoktam látogatni, de azért csak nem állhatom meg, hogy én is leírjam, hogy mit is látott az az "egyszálbélü" rendszergzada ebből az egész történetből. Nem kioktatásként, csupán érdékességként, és talán azért, hogy megértse itt pár ember, hogy hogyan tehetjük rosszabbá kicsiny világunkat saját magunknak egy kicsit rosszabbá, mint amilyen, az által, hogy átgázolunk mindenkin, semmibe véve azt.
    Először is bemutatkoznék, igen, én vagy az az "egyszálbélü" rendszergzada, az a hülye, aki szerinted kioktat, aki üzemelteti mai napig is a G szervert, úgy hogy közben ezzel az állásával játszik, és akit voltál olyan kedves teljes nevén nevezi akkor, amikor beillesztetted a neked írt levelemet.
    Csak hogy a mi szempontunkból lásd a helyzetet, nálunk a következő képpen zajlott le a gépelhelyezésed. Telefonos beszélgetésünk alkalmával biztosítotalak a nezetközi sávsélességünkkel kapcsolatban, és ezt azért tettem, mert pár napja kötött szerődést egy másik ügyfelünk, és kért 100M/B dedikált nemzetközi sávszélességet, amit érdekes módon a mai napig is ki tud használni. Ő abban a pillanatban bontaná a szerződését, ha ezt nem tudnánk teljesíteni. Ezt azonban neked, mint ügyfélnek nem muszály elhinned, ne is kérlek rá.
    A másik, amiért mertem azt garantálni neked, hogy nem lesz gond a sávszélességeddel, mert a G szerveren nem egyszer fordult meg 30-40 játékos az utóbbi időben, többségük külföldi, és mégis játszhatóan ment a szerver.
    Én ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. Nem azért tettem, mert nekem bármilyen hasznom származna abból, hogy te ide hozod a szervered.
    Ha segítséget kértél volna, segítettem volna, ha meghallgattál volna, elmondtam volna, hogy miért nem müködhet a szervered, de te nem ezt tetted.
    Írtál egy levelet, amit voltál olyan szíves leírni, hogy "trehányan" kezelünk, azért mert leküldted egy matávos haverodat, aki itt kopgtatva az ajtón kért tőlünk valamit, és nem írtunk át valami olyat, amit nem is jeleztél előtte. Mellékesen megjegyzem, hogyha az a leveled nem hozzánk kerül először, akkor már akkor kapok egy figyelmeztetést, vagy már nem is dolgozom itt.
    Ezek után vasárnap közlöd velünk e-mailban, hogy menjünk a francba, forduljunk fel, és elviszed a géped, igaz nem ilyen szavakkal, de ilyen stílusban. Majd amikor ténylegesen megjelensz, hogy elvidd nem hagysz szóhoz jutni, jössz a lekezelő dumával, hogy "Ugye, nincs harag? De azért ne írjak hülyeségeket a fórumra."
    A portások szellemi képességével kapcsolatban majdnem teljesen egyetértenék veled, de azért megjegyezném, hogy amikor megkérdezik, hogy járt-e itt, akkor azt nem úri passzióból kérdezik, hanem azért, mert akkor nem kell végigmenni a fárasztó beléptetési procedúrán, és talán nem írják el a nevedet.
    Miért foglalkozom egyáltalán azzal, hogy reagálok a rám és a kollegámra, akit mellékesen tegnap előtt bocsájtottak el, zúdított rágalmakra?
    Csupán azért, mert nem szeretem a butaságot, no nem a szakmai butaságra gondolok, hiszen senki sem tévedhetetlen, és mindettudó, hanem az emberi butaságról. Olyan butaságról, és szemelenős viselkedési módról, amit te bemutattál. Ki akarsz rúgatni? Tessék, nem nőtt túlzottan ez a cég a szívemhez, amúgy is sorra rugdossák ki tőlünk az emebreket mostanában. Elég, ha elküldöd az első leveledet az egyik ügyfélmenedzserünknek.
    Továbbá nem szeretem ezt a "nagy szemét cég, köcsög alkalmazottja" hozzáállást, mert arról a "köcsögről" kiderülhet, hogy mégsem így van.
    Igaz viszont, hogy akkor nem fogok szervereket felállítani ismeretlen embereknek, hogy tudjanak játszani.
    Hadd adjak egy jótanácsot, tisztán jóindulatból, bár valószínüleg kioktatásnak fogod venni. Mielőtt valakiről szent meggyőződésről állítasz valakit, általánosítasz, rágalmazol, kicsit nézz utánna, hogy kiről van szó valólyában. Érdekes dolgok derülhetnek, ki. Ha pedig úgy élsz a világban, hogy csak te értesz valamihez, és mindenki más hülye, és neked tesz keresztbe, és a fejed felett állandóan ott tornyosul egy viharfelhő, csak a sajád elétedet keseríted meg. Persze elmesélheted a haveroknak, a fórumon, hogy én aztán megmondtam ennek a szemétládának... történetet.
    Ha pedig írni akarsz, nagyon szívesen megjelentetem a www.szosszenet.hu oldalon, csak szólj.
  • Gabor_(HSF)
    NAA server a serveren , faxom a helyén, nézzük este mennyi a vérnyomásom
  • RAY.
    ....vagy "szélmalomharc 800-as vérnyomással"
  • RAY.
    Lol,írhatsz tényleg lassan egykönyvet:"Gábor és az internetszolgáltatók" címmel
  • KM
    Üdv!
    Van már 1,5-ös UK peccs?
  • AndrewCB
    Megoldás:

Legközelebb Nagy Péter néven jelentkezz be. Azt könnyebb megjegyezni! :)

Mi lett a Pantellal?
  • Crem