Barnus#12540
na azért emlékezz gábor, hogy már az elején is folyton lagolt a server mikor még nem axeleronál volt. folyton kikapcsolgattad a ts-t, pb-t. és nem változott. ezért mentél máshova. Mindegy. nem veszekedni akartam. Csak elkeserített ez és valahol megértem Gyozo álláspontját. Mert nap mint nap jönnek be hozzánk is, és üvöltöznek az ügyfélszolgálatos sráccal, miközben a terméknek semmi baja, csak nem jól használja. hiába próbálod neki elmondani. hiába mutatod be, hogy működik. akkor is semmibe veszi a másikat és üvöltözik.
Mindegy. nem veszekedni akartam. De azért néha gondolkodhatnátok mielőtt a nagy mellénnyel nekiestek másoknak.
És most akkor itt jön az, hogy Barni a szemét áruló köcsög, mert nem ért egyet Warlorddal és ki is mondja. War. Neked nem lehet megmondani, ha faszságot csinálsz? Nem lehet megmondani, ha szerintem bunkóság vagy parasztság egy cselekedeted? Ennyire nem viseled a kritikát el? ennyire nem adsz más véleményére, ennyire önfejű vagy? ennyit jelent neked a haverság, hogy valakinek nem egyezik meg a véleménye veled, szól miatta és rögtön ellene vagy? elég szomorú:(
valószínűleg, ha én ugattam volna be valakinek és megjegyzitek, akkor előbb elgondolkodok, nem pedig annak is nekiesek. Bár lehet csak nekem szar a gondolkodásmódom, csak engem érdekelnek mások, és a többiek szerint korrekt dolog ilyen szavakkal illetni valakit aki ide mer irni és elmondani a véleményét, hogy esetleg Gábor téved.