• Barnus
    szerintem nem én voltam aki nem megfelelően viselkedett.
    Ezek szerint bárki bárhogy viselkedik, bólogassunk és ne adjunk hangot annak, hogy nem megfelelően viselkedik. olvasd már el amit győző írt. és az arra írt reakciódat. Érdekelne azért, hogy mi alapja volt, hogy így kikelj magadból és folytasd az arcoskodást. War én ezt most nem bántásból, nem flameből írom. De komolyan elgondolkodhatnál, hogy miért szídod valakinek az anyját ok nélkül, miért küldöd el a faszba és miért szólsz bele egy olyan dologba, ami két ember között volt, az egyik nagy arccal lefikázta, leugatta, a másik pedig megvédte magát. Aki a kurvaanyázást kapja az mégis az aki megvédi magát, mert szólni mer, és, hogy mi vagyunk a nagyon fasza gyerekek, hogy képzeled, hogy megszólalsz. Számodra nem visszataszító az ilyen hozzáállás?:(

De most tényleg, tök őszintén érdekelne, hogy konkrétan mi volt az a felháborító, végtelenül idegesítő dolog győző hozzászólásaiban, amit neked így kellett lereagálnod.

A haverság meg szerinted abból áll, hogy bármit tesz a másik neki adunk igazat? Ha nem így van, akkor ellenség az illető rögtön?

Jó. Abban igazad van, hogy talán durván fogalmaztam, de szerinted te nem?