Barnus#12520
Mondjuk ez egy elég primitív megnyilvánulás volt. Lehet, hogy szerinted jópofa, lehet másoknak tetszik ez a stílus, én inkább szégyelem ilyenkor, hogy mi mint RvS csapat ilyet tudunk produkálni. Nem tudom War mi szükség volt erre, de szerintem baromira nem volt most igazad és le vagyok döbbenve, hogy miért kell így hozzászólni valakihez. Gábor lekezelően leírta mi volt, lefikázta a rendszergazdát, és jelzőkkel illette. Ennek ellenére úgy gondolom kultúráltan reagált a srác. Gondoljunk csak bele Gábornak milyen lett volna a reakciója, ha ő róla írnak így. Ezért nem értem hát, hogy miért voltál most ilyen suttyó.
Egyébként nem tudom elhinni azt, hogy az Axelerohoz betett gép az Axelero hibájából lagoljon. Ez ki van zárva. Ez az én privát véleményen. nem vagyok Axelero bérenc, még csak nem is szeretem az Axelerot, de akkor is nekik van a legjobb külföldi vonaluk. Ez van. Nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem tudom, hogy nem az UBival, pb-vel, mással van e baj, de nem hiszem, hogy egy BF vagy más hasonló FPS játék nagyságrendekkel kisebb sávszélességet igényelne. Ha az képes normálisan futni, akkor nem a vonalban kell a hibát keresni.
ui.: Gyozo azért annyit elmondanék, hogy a "valólyában" az pontos j:) ja és a "muszály" is az:)