Gabor_(HSF)#12502
Hát ha igy folytatod, téged tényleg ki fognak rugni,bár ezt hidd el még énsem akarom.. bár igaz ugy mutatkoztál be az első nap, hogy másfél órát vártam,aztán megkérdeztem,valóban van-e stabil külföldi feltöltés, mert nekem minimum fix 500k kell ehez a játékhoz..erre te azt felelted hát itt súlyos Mbitek vannak,nos mikor kiderült hogy azok a súlyos mbitek az 30k, esetleg 300k, mikor nincs csúcsidő,innetől kezdve nemigen értem miről beszélsz,és min akartál volna segiteni,(ha kértem volna,mivel én a játék server konfigolásában kértem segitséget)
azt hogy én leköcsögözöm az axelerot azaz én privát véleményem ,mert elég régi butordarab vagyok már náluk ,és emlékszem mennyi szarságot csináltak már, akár beszélhetünk a rengeteg hibás dns törlés nem törlés-ről is , ami ugye itt is fennt állt..
De az tény ezért a pénzért amit axelero nyujt az egy rakás szar,és ezt csak azért teheti meg, mert egyeduralkodó ezen a téren...
Coval 1 szó mint 100 a vége akkor is az,hogy nagyon messze van a hirdetett valóságtól mindez havi 40 ezerért,hogy a dedicált sávszélesség lehet ,hogy jó, azt nemvitatom, de bazz havi 100 ezerért??????ember gondolgodj már..
Na végesztem veled , már csak azt kivánhatom végezetül, hogy ettől a remek cégtől mehess nyugdijba, és az unokáidnak elmesélhesd micsoda remek felhötlen életed volt