Ne flémeljetek a CB-Timber ellentétet majd lerendezitek férfiak módjára SOF2 LANon!
Timba!
Mivel kedves játékostársak mint G Joe vagy Garrett adnak a véleményedre úgy hogy ők nem látták a játékot...
1. "USAS-12 + tavcso? komolyan kerem ... ennel mar csak a hangtompitos shotgun
a rohellyesebb ..."
USAS: ugye azt már belinkeltem hogy van hozzá scope párszor.. nem vagyok fegyverszakértő, de gondolom olyan 30-40 méterre el lehet lőni vele.. miért ne lehetne rárakni egy 2-3-szoros zoomot az életben?
A hangtompítós shotgun:
Melyik ezek közül?
2. A füstgránátot is gagyiztad, hogy a levegőben felrobban, és utána olyan terjed a füst körbe.
3. A scope téma..
Teganap már kiegyeztünk, hogy scope az megfelel iron sightsnak, és egy burst sorozatot el lehet vele ereszteni. Igazad van, AK-val full autot lőni kicsit gázos. Akkor hogy oldottad volna meg, mikor zoomolna ki játéktechnikailag? És mennyiben rombolja a játékélményt az, hogy ha valaki scope-os AK-47-el full autot lő és ott van a célkereszt az egekben nem zoomol ki..?
Na a másik a számodra etalon America's Armyban iron sight-tal (ami mellesleg tipikusan számítógépes játékba nem való módon van megoldva, és így meglehetősen használhatatlan)leadok 5 burst lövést és nem húz fel annyira mint RS.. kizoomolásról meg szó nincs..
4. AI: vannak hibái, de a jelenlegi legjobb. Nekem Half-Life (Q2 engine!!!), NOLF, Ghost Recon, Splinter Cell jut hirtelen eszembe mint amniben nagyon jó AI volt.. meg mostmár a Raven Shield!
5. "Nem nem nem ... ez a jatek olyan mertekben nem alkalmas egy igazi
multiplayre, hogy az verlazito. Sajnos ez a jatek iszonyatosan ratyi es a
skill rohadtul nem er semmit."
Skill=neszesemmitfogdmegjól. Nem Quake a játék az biztos.
Szar multiban? Biztos azért csavarodtunk rá páran és azért lőjük egymást órákon keresztül a szerveren..