• Barnus
    Ja és azért a kettő dolog között amit mondasz van egy marha nagy különbség. Amig nekem volt serverem ami nagy sávszélen volt, nem okozott problémát CS servert inditanom, nem okozott problémát WC3 servert inditanom, rendszeresen frissitgetnem. Jelenleg fél mbiten csak TS server fut, mást nem bir el. Neked az adott servered nem RvS miatt volt, hanem gondolom más az elsődleges funkciója. Nem hiszem, hogy te csak és kizárólag az RvS miatt összetettél volna egy gépet és fizettél volna szolgnál havonta. Márpedig itt erről van szó. És akármit mondasz, ha nekem nem kerül plusz pénzembe, mert munkámból kifolyólag van lehetőségem servert indítani akkor persze, hogy megteszem. De úgy indítani, hogy x emberből y kijelenti, hogy ő nem fizet érte, neki nem éri meg, fizessük mi, ha akarjuk, de játszani azért jönnek rá szivesen, akkor inkább én is hagyom a fenébe és majd játszom rajta, ha lesz, ha nem, nem. Egyébként az elsődleges szmpontom nem ez, hanem, hogy annyi, de annyi server fut, aminek jó a pingje, esténként üres is, hogy pénzkidobásnak tartom, hogy inditsunk egyet. Most függetlenül attól, hogy egy játék miatt, nekem most sok lenne évi X ezer Ft-t még rákölteni...