-
Barnus #10743 Warlord. A helyzet az, hogy az 1.4 kurvára nem lagol, kivéve Europe servereket szaros Axelero accounttall. De én Datanettel ott se lagolok. Pont, hogy az 1.4 óta szerintzem pontosabban lehet lőni, javitottak a kommunikáción, hogy lövés közben kevesebb adatot küldjön a játék. NEm tudom miért, de mostanában divat lett neked az RvS-t szidni és a gagyi CS-t hozod fel mindig, ami annak idején ennyi múlttal mint most RvS olyan szinten tele volt buggal, hogy össze nem lehet hasonlítani RvS-el. Az, hogy te most kezdtél CS-zni az egy dolog. De mi itt többen vagyunk, akik már több mint egy éve abbahagytuk, meguntuk már, és nem vág minket a falhoz az unalmas dust, azték italy trió. Mert kb ennyi a mapkínálat, de 10-nél több pályát nem hiszem, hogy szoktál látni. Nem is ez a lényeg. De újabban nagyon fikázod RvS-t és istenited a CS-t. Nem csak én, de többen nem nézzük ezt jó szemmel. Nem lehetne ezt kicsit háttérbe tenni és nem mindenre csak a fikázást irni? 1.4-el ha össz 10 órát jáccottál akkor sokat mondok, nem? sok tapasztalatod lehet, amire támaszkodhatsz, a másik meg, hogy azért mert Axelero fos, nem érdemes RvS-t szidni, hogy lagol.
De kurva jó, hogy van Axelero amivel magyar serveren lehet jáccani és máshol nem. Ja de. Német servereken is. Tegnap pl nekem Fulessel egy serveren egész végig 30-50 közti pingen volt. Ennél magyar CS serveren se hiszem, hogy jobb pinged van, tekintve, hogy adsl-nek 27 a minimális pingje első gw-ig. szóval sok lagról nem a játék tehet, hanem a szolgáltató:(
Nincs harag remélem, csak mostmár x-edik alkalommal állandóan azt olvassuk, hogy az rvs igy szar ugy szar, játék közben is folyton, hogy cs-ben ez nem igy van, de szar ez az rvs, stb. Szerintem ez már unalmas. Ha neked nem tetszik már RvS és CS az isten, akkor miért idegesited madad RvS-el? De ami fontosabb, ezzel együtt miért kell másokat is idegesiteni azzal, hogy az általuk kedvelt játékot szidod egyfolytában?
A CS egy idétlen ugrabugra játék az RvShez képest. Egy olyan program amiben 3 éve is az ember modellje téglalapokból épül fel és a fejre lőve elég egy négyzetet megcéloznod, nem baj ha ott nincs fej, de a négyzet alakot eltalálod, az máris headshot, azért elég gáz. Arról meg nem beszélek, hogy olyan szinten vannak ott cheaterek, hogy mellette RvS-t cheatermentes játéknak lehet mondani. Az meg, hogy régebben közzétett videókon olyan hibák vannak, hogy 3 ember áll egymás mögött egy bizonyos szögben, és ha előről meglövöd akkor csak az első és 3. esik össze a középső meg meg se sérül...
Mindegy. Egyik se hibátlan játék, de én speciel nem megyek el csakazért be CS-zni, hogy mindenkinek elmondjam, hogy de szar is a CS és inkább RvS-t játszok...