• Barnus
    Srácok! Különben meg két dologra is gondoltam. Egyik:
    el lehetne kezdeni kicsit komolyabban játszanunk, akiknek van eredeti game. Rengeteg klán van, saját serverrel, néha ki lehetne hivni őket egy-egy war erejéig. Ehhez az kéne, hogy azok akik rendszeresen fennvannak TS-en + Gabor(mert ő ugye nem TSezik) összeszokjanak kicsit. Mert jelenleg fenn TS-en jókat beszélgatünk, káromkodunk, mérgelődünk, de taktikailag nem igen használjuk ki. Leszámitva a survival súgást:)

Meg kéne szokni, hogy mindig tudjuk, hogy melyikünk merre van, ha meghal, akkor tudjuk nagyjából merre lőtték le, ne kör elején kelljen folyton megbeszélni, hogy ki merre menjen, stb. Legalább akkor kéne összeszokottan játszani, ha 5-6-an minimum benn vagyunk egy serveren. Ha épp vmilyen mód van, akkor a küldetésre koncentrálni, bár klánservereken, warokon úgy is csak team survival van. Viszont ekkor is kéne lennie minden pályára vmi taktika, hogy ne egy irányba 5 ember menjen a másikba meg csak 1, hanem mindnekinek meglegyen a saját kis feladata, mint egy egységes csapatnak. Egyébként ha valahogy sikerülne is megegyezni, lehetne klánhoz hasonló azonos jelzésünk is, de azt hiszem ez megvalósíthatatlan. Valószínüleg Ray,Crem és Komi nem fogják a csillagokat elhagyni, Gabor pedig a HSF-et. Pedig jó lenne ha az emberek látnák, hogy egy teambe tartozunk, nem kéne állandó jelleggel annyit magyarázkodnom a servereken, hogy miért akarok mindig átküldeni valaki ellenfélhez, nem látják, hogy Gabor_(HSF), ***Crem***, Barnus.hu és Nightlord mind egy csapat tagja, hisz a felsorolt nevek közt semmi hasonlóság. Ha mást nem, akkor legalább a .hu-t egységesen kirakhatnánk, vagy bármiféle megegyezés jó lenne. Tőlem maradhat a *, maradhat a HSF, csak legyünk azonosíthatóak mások számára, hogy világos legyen, hogy együtt vagyunk.

A másik dolog. Elég régóta koptatjuk itt a billt a fórumon, elég sokat beszéltünk már TS-en is, de Fules, Nightlord és Kistehénen kívül(akiket már TS előtt is személyesen ismertem) senkivek nem találkoztam még. Ezen változtatni kéne. Egy sörözés vagy pizzázás szerintem aktuális lenne már. Ezt is meg kéne szervezni:)