Entropia Universe

A Project Entropia átdolgozott változata.
  • donpedro
    #713
    Attól függ, hogy mire akarsz menni. Mellesleg annyit nem hiszem, hogy tudsz sweatelni, amennyit szívem szerint mondanék :)) Egy a lényeg, minél több, annál jobb. Snark-ra valszeg kevesebb is elég, Cornundos ra egy kicsit több kell, de a lényeg, hogy addig ne hagyd abba a vadászatot, amíg nem kapsz legalább egy 10 PED körüli loot-ot, mert egyébként nagyon sokat fogsz bukni. Ha kell, akkor fordulj egyet, és menj vissza egy újabb adag ammo-val. Ha viszont ez megvan, akkor lőj le még 10-et (néha közvetlen egymás után több jó loot is jön), majd állj le, és számold össze, hogy hogy állsz.

    Ha Cornundosra akarnál menni, akkor javaslom, hogy Port Atlantisból indulj el pontosan keletre, és menj addig, amíg túljutsz a Combibok és Exarosaurok tömegein. Itt elvileg kékes-rózsaszín köd lesz, és tömérdek Cornundos, Young és Old egyaránt. A terep elég szar, de rengeteg dög van, így nem kell órákig szaladgálni, hogy találj valami értelmeset.

    Ha már belekeztem, akkor még két dolgot megemlítek, mert bár már írtam ezeket, de nem árt újra megismételni.

    1. Ne halj meg! Inkább fordulj hamarabb és fuss, de ha meghalsz, az zsebre megy.
    2. Ne lőjj mellé! Néha elkerülhetetlen a lag és a gyenge skilljeid miatt, de rajtad ne múljon! A vadászok 80%-a azért nem termel profitot, mert túl sokszor lőnek mellé.

    Snarksnottal kapcsolatban, így hirtelen nem jut eszembe, hogy hol vannak nagyobb számban, azt tudom, hogy Ithacától messze északra van néhány, de elég sok a chirpy a környéken, ami nagyon idegesítő, hisz a radaron ugyanolyan piros pötty, mint a többi. Camp Caravan mellett is van pár, ott Plumatergusok vannak még, ami nem túl kemény, viszont nagyon szar lootot ad.

    A legjobb hely elvileg Atlas Island North mellett van, a folyó túloldalán észak-kelet felé, itt csak Snarkok vannak, viszont ezek Oldok, illetve Providerek, szóval kicsit óvatosabban kell velük bánni. Azért egy megfelelően kezelt Freedomnak nem okozhatnak komoly gondot.

    Huh, ez megint kisregény lett :) Bocs