Entropia Universe

A Project Entropia átdolgozott változata.
  • donpedro
    #709
    Én szívesen írok akármilyen cikket, viszont a Messengert speciel gyűlölöm. Kommunikációs célokra nálam csak az ICQ jön szóba, nagyobb cuccok átküldésére a sima e-mailt használom. Ezek közül választhatsz :)

    3-4 PED sajnos eléggé behatárolja a választékot... Igazából meglepne, ha az alap M2201 pisztolyon és Busho-n, valamint a már jól ismert Jester D1-en és Mann MPH-n kívül mást is tudnál venni belőle.

    Mindenesetre itt az oldal, ami az árakat tartalmazza:

    (nem csak) fegyver árak

    Megjegyzem, egy Jester vagy Mann MPH is lehet hatékony, és profitot is lehet vele csinálni, de ehhez, ahogy már többször is írtam, MINIMUM 2000, inkább 3-4000 ammo kell, tehát 20-40 PED a fegyveren kívül!! És még így is tisztességes mázlira, valamint egy 4-5 fős csapatra lesz szükség. Van egy Shopcontainer kb 5 perc futásra keletre Twin Peaks-től, amihez viszonylag közel vannak a Tantardionok. Ha egy 4-5 fős csapat Jesterekkel rámozdul mondjuk a Tantardion Young-ra, akkor kis szerencsével profitot is csinálhat, ugyanis ezek elég gyakran adnak HOF-ot. A problémát az jelenti, hogy a hely elég zsúfolt, sokan próbálkoznak, és egyszerre csak egy Tanta van. Ráadásul néhány idióta nem bírja kivárni, amíg leszeditek a Jestereitekkel, és a csúcs fegyverével lő 3-at, aztán máris övé a loot. De szerencsére ezek inkább a nagyobb Tantákra nyomulnak, a Young-ot általában meg lehet csípni.

    Másrészt, nemrég tudomásomra jutott, hogy van egy másik Tanta young-os hely is, ami kevésbbé közismert, de sajnos nem tudom, hogy pontosan hol van, csak annyit, hogy elvileg valahol Atlas Haventől délkeletre. Majd ha lesz időm játszani, akkor utánajárok a dolognak, és esetleg ha összejön pár ember, akinek van legalább 2000 ammoja, akkor együtt el is mászhatunk körülnézni.