Entropia Universe

A Project Entropia átdolgozott változata.
  • donpedro
    Na, a bányászatot asszem végleg hagyom, ma is nagyon szarul ment, ellenben a vadászat nagyon bejön. Az a minimum, hogy nullszaldós vagyok, de sokkal gyakoribb, hogy profitot is termelek. A legtöbb vadászatnál átlagban a befektetett összeg 120-130%-át hozom vissza, most például 55 PED-et raktam ammo-ba (ebben a decay is benne van), és 69 jött vissza (tt értéken), kb. másfél óra alatt.

Ami a legfontosabb konklúzió, hogy a sok tutorial, ami mind hangsúlyozza, hogy az újoncok maradjanak meg a Jesternél, mert a szar skilljük miatt nem tudják használni a jobb fegyvereket, nos ez sima parasztvakítás. Nekem az első dolgom volt, hogy vegyek egy A&P Freedom-ot egy hete, és a Cornundokon kb 100 PED-et kerestem 1 hét alatt, és akkor még nem szóltam a két HOF-ról, ami Jesterrel tutira nem jött volna össze.

Azóta lecseréltem a Freedomot egy Mk2-esre (két Cinlar laser-rel és egy Alekz scope-pal kiegészítve, plusz ha nagyobb dög jön akkor az egyik Cornundo-tól kapott A103-assal felturbózva), és most már az Armaxokat is hatékonyan tudom irtani. A mai 14 PED haszon is Armaxból sikerült, pedig még mindig csak Green Laser Sniper vagyok, ami elég gyengécske (a rifle skillem 250 körül van, és az Mk2-t elvileg csak 1000 körül javasolják...).

Szóval nem kell bedőlni a szövegnek, az alacsony skill egyáltalán nem akadálya annak, hogy valaki profittal vadásszon. Csak sajnos komoly kezdőtőke kell hozzá, kb 150 PED legalább.