Hattrick
  • donpedro
    Ryan: Utána semmi? Úgy érted, hogy nem jött be utána a következő oldal. Szerintem, ha mindent jól adtál meg, akkor kapnod kell egy e-mail-t, amiben elküldik az ideiglenes jelszavadat és a nickedet. Ha nem kapsz semmit, akkor próbáld újra a join-t. Csapatot 3-4 nappal azután kapsz, hogy a jelszó megérkezett.

magus: a http://www.hattrick.org oldalon, a join pont alatt regisztráltasd magad, ezután e-mailben kapsz egy ideiglenes jelszót, ezzel beléphetsz a játékba, de még nem lesz csapatod, mert azt 4-5 nappal később adnak. Véletlenszerű, hogy melyik csapatot kapod, de az biztos, hogy a magyar harmadosztály valamelyik ligájába kerülsz majd. (összesen 16 liga van a harmadosztályban) A kupáról sajnos valószínűleg már lemaradtál, de mivel rövid a szezon, így hamarosan úgyis lesz új kupa. Ahhoz, hogy a játékban sikeres legyél nagyon nem árt, ha végigolvasod a szabályokat, ha jól tudom ezt az about hattrick menüben találod. Nem kell egyszerre végignyálazni az egészet, de azért idővel ajánlott lehet. Az irányítás teljesen magától értetődő, bármilyen focimenedzserben szerzett tapasztalat elég lehet, sőt, szerintem még anélkül is menni fog. Ha kérdésed van keress meg engem bátran.