Hattrick
  • Sysfox
    #22210
    Úgy látom, HT-ben is április 1 van... :)

    "Új erőnlétrendszer

    A következő szezon kezdetén bevezetünk egy új erőnlétrendszert, amely igazán egyedi lesz az online játékok világában. Ahelyett, hogy kizárólag a játékon belüli tényezőkre támaszkodnánk, kitágítjuk az erőnlét határait a Hattrickben, hogy a menedzser aktuális fizikai aktivitása is szerepet játsszon.

    Ezt egy új hordozható szerkezet segítségével fogjuk elérni, mely kompatibilis minden szokványos fitnesz követővel. Ha edzeni mész vagy sétálsz egy nagyot, azzal erőnlét pontokat gyűjtesz, amitől a csapatod erőnléte is javul. Ha megrögzött otthonülő vagy, természetesen akkor is lehetsz eredményes, de egy kicsit nehezebb lesz – úgy gondoltuk, hogy ez így tisztességes, figyelembe véve a számítógép előtt töltött plusz időt.

    Célunk ezzel a változtatással nem csak az, hogy a Hattricket közelebb hozzuk a való élethez, fokozzuk az elkötelezettségedet a játékban – az egészséged megőrzéséhez is hozzá szeretnénk járulni. A célunk, hogy a Hattrick közösség tagjai 1 millió kilogrammot dobjanak le összesen a 2014-es évben. A szükséges fitneszkövetőt természetesen a boltban találod. Jó szórakozást!"