Hattrick
  • JimKirk
    Azzal a csapattal megragadtam volna a IV. osztalyban, aztan szepen lassan kioregedetek volna a jatekosaim es zako vissza V.-be vagy meglejjebb. Szerintem jol dontottel, mert ha ugyesen csinalod, akkor a kapust, a vedelmet es a kozppalyat is, meg feligmeddig a csatarokat is magad fogod kinevelni, csak szelosket kell majd venned.
    Anno a kiarusitasbol osszejott 4 es fel milliard, elkoltottem belole masfelet, vettem 7 vedot, harom kapust es azota tolom nekik a vedekezest. A hatvedek most 19 evesen lenyugozo szintuek, vilagklasszis a cel aztan megy atadora a ket kapus es 3-4 hatved. Ez remenyeim szerint 2,5-3 milliard forintot fog hozni a konyhara.
    Ha ezzel megvoltunk, akkor veszek 6 multiskilles kozeppalyas palantat, szerintem 300 milla/fo koruli osszeget kell majd kiadnom ertuk. Tolom nekik par szezonon keresztul a jatekszervezest, aztan ha elertek a titani szintet, akkor mehet nekik az atadas is. Mielott elkezdenenk atadast edzeni veszek 2 termeszetfeletti/titani csatart minimalis atadassal es tolom nekik is ezerrel. Itt kb. 24-25 evesek lesznek a hatvedek, a bankszamlan pedig 4 milliard koruli osszeg var majd arra, hogy elkoltsem. Lesz 6-7 evem, hogy minnel magasabbra jussak.

Ez a terv.:)