Hattrick
  • Jakuza001
    Szerintem akikkal jatszottal mind erosebbek voltak nalad.

ahogy en nezem nalad az problema, hogy bar 3-5-2-t jatszol nem eleg hatekony a kozeppalya. Az V. osztalyban mar nem art ha a harom kozepso kp-nak 50-100k kornyeki a TSIje es tobbsegebol ez a jatekszervezes+atadas+vagy vedekezesbol all.
    Sot meg a szelsoknek sem art a jatekszervezes a szelsojatek mellett. Itt eleve ket jatekosod legyengitti az osszhatast.
    Masodik baj. Probalj valami jobb csatart venni az Aaby melle ide mar keves egy 2-3k-s jatekos.

Mondjuk meg igy is hozhatsz merkozeseket, de van meg mas hiba is. A taktikak alkalmazasa nagyban noveli az eselyeket, foleg ha az ellenfelt kielemezted, hogy melyik poszton gyengek, mit jatszik stb.
    Probalj taktikakat hasznalni es ne az alap taktikaval allj ki.

A Juventust s-nel erosebb vagy, a Tamasi Unitedet hazai palyan szerintem verheted, a kovetkezo merkozesen taktikaval is keves eselyed lenne, de a szelso vedelmet meglehetne bontani.

Az Amundsennel kb szpariban vagytok hazai palyajan a kozepso tamadasaira kell odafigyelned, sokat segithet ha a ket szelso vedodet is behuzod oda mivel szelrol nem lesz tamadas.

A rossz dzsudzsut is elkaphatod szerintem, mert a vedelme nem olyan kemeny, a tamadasait kell valahogy majd leszerelned.

Ezek ellen lehet eselyed es ezekre kell koncentralnod a bajnoksag alatt.
    Juventust s-t,Amundsent MOTS-old ha tudod.

Kezdd el a taktikakat tanulni minnel elobb az edzes meccseken, peldaul a szelso jatekot mindenkeppen erdemes szerintem sok ellenfel ellen bevetheto. Egy ideny alatt sajnos mar nem fogsz tudni magas szintre fejleszteni ket taktikat, mert egy semmikeppen nem eleg mert hamar kiismeri az ellen.

Ne add fel mert szerintem az osztalyozos helyet eltudod erni.
    Viszont mindenkeppen kell egy kis erosites a csapatodnak. Probalj venni egy csatart minimum.