Hattrick
  • Sysfox
    Te összekevered a taktika szintjét és a felállás begyakoroltságát szerintem.

A taktikád (ellentámadás) szintje a ragyogó, ezt nem lehet fejleszteni, a pályára küldött játékosok tulajdonságaiból számolja a gép. Ez mindig annyi, nem függ attól, hogy mennyiszer játszatod az adott taktikát.

A másik a felállás begyakorlása, ezt lehet fejleszteni úgy, hogy az adott felállásban játszatod a csapatot, ez maximum kiemelkedő lehet, ragyogón nem lehet! Nagyjából 3 felállást lehet kiemelkedőn tartani, váltogatva.

A formáció-felállás és a taktika nem ugyanaz!

Az "egy taktikát, de azt kimagaslóan" helyett mégiscsak jobb "a három taktika kimagaslóan", nem? :)

Aki egy taktikát játszik, az egyrészt kiismerhető, másrészt pedig nem mindenki ellen jó az adott taktika. Legalábbis szerintem.

Neked azért jött be, mert jó a védelmed. A Rafko ellen pedig azért kaptál ki, mert brutálisan lebirtokolt a középpályán, több helyzete volt, és mivel jó a támadósora néhány be is ment. A Rafko ellen nem így kell játszani, látod, ellene máris nem jó a taktikád! :)

27 gólt szereztél a két kieső ellen, a maradék 10 meccsen 22-őt. Én is 27 gólt lőttem nekik, pedig rám aztán nem jellemző, hogy szórnám a gólokat, sőt nem is tartom a csapatot valami gólgyárnak! :)

Szóval, ne bízd el magad! Jövőre szerintem találkozunk! :D