22246
Hattrick
-
#20806 -
#20805 Eladtál egy játékost, és kaptál 47 244 eFt (236 220 €) -ot.
Eladtál egy játékost, és kaptál 160 652 eFt (803 260 €) -ot.
Lassan érkezhet egy kis erősítés :) -
#20804 Elado jatekosok!
Holnap este 8 elott jarnak le a licitek!
Dimitar Genkov
Adam Kevehazi
-
#20803 Szerintem is nagyon jo csapatod van! Talan csak annyi, hogy en a helyedben ragyurnek valamelyik szelso tamadasra, talan azt a legolcsobb osszehozni, csak egy jo szelso kell, meg par szelre tolt jatekos es maris megvan a kiemelkedo-ragyogo szelso tamadas. -
Rudee #20802 Ifim 10-0ra nyert, azt hiszem megint találtam egy jó csatárt köztük. -
#20801 Szerintem jó csapatod van, csináld így, ahogy eddig.
Ezzel simán megragadhatsz az ötödben. -
#20800 Kiértékelnétek engem is (Magic Family (579145)), hogy nálam mi a hiba és mit kéne máshogyan csinálnom?
-
#20799 Sysfox kollega mindent leirt! -
#20798 Te összekevered a taktika szintjét és a felállás begyakoroltságát szerintem.
A taktikád (ellentámadás) szintje a ragyogó, ezt nem lehet fejleszteni, a pályára küldött játékosok tulajdonságaiból számolja a gép. Ez mindig annyi, nem függ attól, hogy mennyiszer játszatod az adott taktikát.
A másik a felállás begyakorlása, ezt lehet fejleszteni úgy, hogy az adott felállásban játszatod a csapatot, ez maximum kiemelkedő lehet, ragyogón nem lehet! Nagyjából 3 felállást lehet kiemelkedőn tartani, váltogatva.
A formáció-felállás és a taktika nem ugyanaz!
Az "egy taktikát, de azt kimagaslóan" helyett mégiscsak jobb "a három taktika kimagaslóan", nem? :)
Aki egy taktikát játszik, az egyrészt kiismerhető, másrészt pedig nem mindenki ellen jó az adott taktika. Legalábbis szerintem.
Neked azért jött be, mert jó a védelmed. A Rafko ellen pedig azért kaptál ki, mert brutálisan lebirtokolt a középpályán, több helyzete volt, és mivel jó a támadósora néhány be is ment. A Rafko ellen nem így kell játszani, látod, ellene máris nem jó a taktikád! :)
27 gólt szereztél a két kieső ellen, a maradék 10 meccsen 22-őt. Én is 27 gólt lőttem nekik, pedig rám aztán nem jellemző, hogy szórnám a gólokat, sőt nem is tartom a csapatot valami gólgyárnak! :)
Szóval, ne bízd el magad! Jövőre szerintem találkozunk! :D -
#20797 én meg pont úgy vagyok vele, hogy csak egy taktikát, de azt kimagaslóan.
így vagyok most ragyogón. hiába kiismerhető, igy is csak 1* kaptam ki( amit máig nem értek O.o), és csak a legjobbak ellen Xeltem.
ha mindig váltogatom, akkor épphogy elérem a remek szintet, de azt is mennyi meccs alatt..
így is szórom a gólokat, csak a védőim kezdenek kiöregedni :D -
#20796 Ennek a "hogyan könnyítsük meg legjobban ellenfelünk dolgát" módszernek az iskolapéldája a Battery csapata a csoportunkban. Szezonok óta minden meccsen 4-3-3 és középen támadás három belső középpályással, ráadásul a két szélső védője a remeknek mondható 1-2 csillagot kap, és még meg is gyengíti ezt a csapatrészt a középen támadással.
Burdi is mindig ellentámadást játszik, ami alapból nem rossz taktika, és megvannak az előnyei, de csak bizonyos helyzetekben éri meg alkalmazni. :)
Jövőre kemény támadószekcióm lesz (csak hogy még kiismerhetetlenebb legyek!), a védekező edzőm megy a kukáka egy semleges kedvéért. :) -
#20795 Errol a 24 orarol en sem hallottam.
Random takitakaval es folyamatos ellentamadaassal nagyon megkonnyited egy tapasztalt manager dolgat. Sysfox egy joval gyengebb (ossz. TSI) csapattal hoditotta el a bajnoki cimet azzal, hogy mindig az adott csapat ellen allitotta be a taktikajat, igy nem volt annyira kiismerheto a csapata. Ez a siker kulcsa!
A mostani csoportomban mar masodszor bukja el egy eros csapat azzal a bajnoksagot, hogy pontosan ugy jatszik ahogy te. Nehogy felreerts, nem bantani akarlak! -
#20794 Köszi, jó bajnokság volt! Semmivel sem voltál rosszabb nálam.
Mi ez a 24 óra? Én ilyenről nem tudok!
Csak akkor kapod el a grabancomat, ha nem jutok fel! Mondjuk elég nehéz ellenfelem lesz, szerintem maradok! :D -
#20793 mérhetetlenül köszönöm a Hattrickának, hogy azért nem tudta betenni a frissen szerzett embereimet, mert nem telt el 24óra. Én ilyenről még nem hallottam, ám legyen.. ha ezt kaptam válaszként, elfogadom.
Grat Sysfox!
jövőre elkapom a krabancodat :) -
Rudee #20792 Én azt hiszem már ki is estem -
#20791 Mar latom.
En V.106 ide kerultem es ugy tunik realis eselyem van a bent maradasra.
"Ez a csoport az értékelések alapján 224. helyen áll az osztály 256 csoportja közül." -
#20790 Mibol gondolod, hogy oda jutottal fel ? -
Zenszkij #20789 nem hát -
#20788 VI.166
Botlott a Pepita csapat így elhódítottuk a Bajnoki serleget!
Én ide jutottam fel.Nem tűnik lehetetlennek a bennmaradás a következő szezonban."Ez a csoport az értékelések alapján 514. helyen áll az osztály 1024 csoportja közül." -
#20787 Ide jutottam fel! Jelenleg: "253. helyen áll az osztály 256 csoportja közül." Viszont jovore lesz harom 800 ezer TSI-s csapat, a tobbiek kb. velem egy szinten vannak. Lesz eselyem!
-
#20786 Gyozelemmel unnepeltuk a bajnoki cimunket, ezzel a gyozelemmel az is eldolt, hogy egyenes agon jutottunk fel a V. osztalyba.
Link a meccshez!
Spartacus 3 - 0 suzuki
40000 néző
1 - 0 Rafael Woolfenden 42'
2 - 0 Dimitar Genkov 43'
3 - 0 Rafael Woolfenden 56'
Tabella
A csapat ma nagyon jo teljesitmenyt nyujtott:
HatStats284
HatStats Védelem: 133
Középpálya: 84
Támadás: 67
-
#20785 Gratulalok! -
#20784 a piros laposak az osztályozón nem játszhatnak?
-
Rudee #20783 Nekünk 1-2 a vége, így a második hely jutott. Az ellenfél ma is kapott 2 büntetőt, ezt valahogy nem értem. Annyit fújnak ellenünk, mint a fene. -
#20782 Bajnokcsapat, bajnokcsapat! :)
Hihetetlen egy szezon volt, a célom a bronzérem megszerzése volt, ami szerintem előzetesen ugyancsak nehéznek ígérkezett, de alaposan meglepett ez a bajnoki elsőség, egyáltalán nem számítottam rá, hogy versenyben lehetek az aranyért!
Veretlenül végeztünk, és mindössze 6 gólt kaptunk a 14 mérkőzésen, ami szerintem elsőrangú! És igazából azt sem mondanám, hogy a két, szezon közben igazolt természetfeletti védőmnek köszönhetem, mert előtte sem kaptunk sok gólt.
-
#20781 Az eddigi csoportom ilyen besorolasu volt: "Ez a csoport az értékelések alapján 183. helyen áll az osztály 1024 csoportja közül."
Remelem nem valami nagyon eros csoportot kapok, mint amikor eloszor feljutottam a 6. osztalyba mert ott olyat fogtam ki, hogy negyedik osztalyt siman verte meg a 4. helyezett is. -
#20780 2:1 lett a vege igy oda a hibatlan szezon, de nincs serult igy nem erdekel az egesz, hogy kikaptam az utolso merkozesen, ugy sem motsoltam, hanem pihentetos merkozest toltam a fiuknak.
Kovetkezo szezont az V. osztalyban jatszom. -
#20779 másodikcsapat! -
#20778 9:0-ra vezetek... -
#20777 Battery - Foxtrotty FC 0 - 5
Szerintem eldőlt a bajnoki cím! -
#20776 Az sem erdekel ha kikapok, csak ne legyen serules. -
#20775 A "kiírt" helyzet ennyi, ezt ne felejtsd el!
Innen még lehet fordítani, hajrá! -
#20774 Foxtrotty dominált, pontosabban 70 százalékban birtokolta a labdát.
A félidő eredménye: 0 - 4.
Nem lesz gond, a taktikám bejött, erre mentem rá. :) -
#20773 En mar egyenesen feljutottam, ezert a jatekosok epseget tartom inkabb a szemeim elott.
"A labdabirtoklási arány a félidőben 63% volt a frissebben mozgó Tyúkszembrigád javára."
Erdekeseg, hogy a helyzetek aranya 2:1 volt az ellenfel javara, ekkora labdabirtoklasnal.
Masodik felidoben, ha nagyobb legalabb ekkora lesz a kozeppalyan a foleny, akkor van esely arra, hogy legalabb egy dontetlent elerjek, vagy megforditsam a merkozest. -
#20772 Én meg örülök, hogy nem MOTS-oltam, kell még az osztályozóra! :) -
#20771 42:58 Tyúkszembrigád - Sáskajárás FC. 0 - 1
A 17. perctol telthaz elott. Viszont nem akartam kockaztatni a jatekosok epseget es nem vettem komoly presztizskent a merkozest. -
Rudee #20770 Hunyadi F.C. - Ex Pepita F.C.
4-5-1 széleken támadással vs. 5-4-1 középen támadással
Na ebből mi sül ki? -
#20769 27. perc:
Battery - Foxtrotty 0:3
Haszkovó - FC Hungary United 3:1
Bajnokcsapat?
Remélem innen már sikerül a győzelem! -
#20768 Nálam már jó! -
#20767 Kiraly a mai HT Live a nagy uressegevel. :D