Hattrick
  • Sysfox
    Jó, nekem akkor is más a véleményem, de éppen ezért szép a játék.

A tegnapi ellenfelednek csak remek volt az ellentámadás taktika szintje, gondolom alacsony az átadása a védőknek, ez jó ha két lehetőséget jelent neki, de inkább egyet (nem kapott egyet sem, illetve nem írta ki a meccsmotor). De próbáld meg olyan ellen, akinél világklasszis vagy nagyobb.

Amúgy a meccsmotor sajátossága, hogy ha nem ír ki helyzetet, az nem azt jelenti, hogy nem volt egy sem, hanem csak azt, hogy nem írta ki, mert olyan gyenge értékelést kapott a támadása a te védelmed tükrében.

Tehát, lehet, hogy az ellenfeled is kapott ellentámadást, de olyan balfék volt a támadása (pláne a széleken, ahol gyenge), hogy nem lett megemlítve a tudósításban.

Amúgy az ellentámadás nem csodaszer! És hajhullás vagy impotencia ellen sem jó! Nem, az ellen nem véd! Ezt már Szalacsi Sándor is megmondta! Csupán egy lehetőség, hogy egy gyengébb csapat szerencsével pontot, vagy pontokat csenjen el egy erősebbtől. Ez csak egy taktika, de nem jelent garanciát, hogy mindig bejön.

Én anno sikerrel alkalmaztam, de ez nem azt jelenti, hogy minden meccset nyertem, hanem sikerült bennmaradnom egy nagyon erős csoportban a segítségével (is).