Hattrick
  • Jakuza001
    Hiaba vitatkozol. Egy az hogy csak negativ hatasokat kapsz ellentamadaskor kozeppalyan. Mar ez negativum.
    Hiaba gondolod azt hogy minden tamadas kimarad, mert ez marhasag. 45-s tamadasokkal voltam kepes 3 golokat rugni 120as vedelmeknek.

Tegnap is ellentamadast jatszott az ellenfelem, csak 5 golt kapott es egyet se lott.
    5 vedovel vagy kenytelen legalabb jatszani, ha nem azzal teszed akkor lehet koncentralni a tamadast kozepre. Siman atfog menni egy eros csatarsor rajta.
    Ha 5-el jatszol akkor kozeppalyat ill csatarsort nem lehet nagyon eroset epiteni. Vagy 4 kozeppalyassal jatszol, hogy meg ne legyen nagy difi a kozeppalyan csak 5-10% elteres, mert akkor az ellen tul sok folennyel fog rendelkezni itt es sokkal tobb tamadast vezet, akkor csak egy csataral tudsz elol jatszani. Ezt siman kivedekezik, hiaba kapsz par plusz tamadast. Vagy marad a tovabbi gyengitese a kozeppalyanak, ami viszont nagyon rossz hatassal lesz rad nezve, mert olyan szinten fogja az ellen kapni a tamadasokat, hogy eselyed sem lesz.
    Ha jol emlekszem 70-30nal szazalekos arany 7-3 ehhez johet hozza az esetenkenti max 4 tamadas de en jo ha 2-t szoktam latni merkozesenkent.
    Meg a legjobb esetben is max 7-7 a tamadas. Ezert kell a kozeppalyat nem nagyon legyengiteni, de akkor meg nem fogsz tudni elol hatul elegseges ereju szekciot kialakitani.

Mint mar mondtam multkor amikor nem hallgattal ram, mast is vegyel figyelembe, sokszor nem csak azt kell nezni, hogy egy adott szituacio mit eredmenyez, sokkal tobb osszetevobol all ez. Raadasul mint leirtam meg egy csapat se tudott meg csak dontetlent se jatszani ellenem ellentamadassal, szerintem az ellen a legkonnyebb jatszani.