Hattrick
-
Biztos szvsz. A ket kozepso vedoje 25ks volt a jobb szele meg halal gyenge egy 3k-s jatekossal. Siman gyerted volna a merkozest es mar multkor mondtam azt is, hogy ne gyengitsetek le a kozeppalyat mert felesleges meg akkor is ha ellentamadast jatszik az ellenfel.
Ha megtalalod a gyengepontjat, mint itt kellett volna a szelso tamadassal, akkor nem lenne lehetosege ellentamadasra, mert az esetek tobbsegeben golt szereznel a tamadasaidbol.
Szerintem legalabb harom gollal hoztad volna a merkozest, meg akkor is ha nem jo formabanlevo jatekossal tamadsz a szeleken.
Nezd meg az en csapatom. Tokeletesen jo pelda, mivel nekem halal gyenge szelsoim vannak, mert meg nem volt eleg penzem venni jokat. Igy a ket szelso jatekosomnak mindossze csak remek tulajdonsaga van arra a skillre es a szelso vedomet nem egyszer kell behuznom kozepre amikor kozepso tamadassal probalkozik ilyen csapat, tehat nagyjabol el is veszik a vedoktol kapott bonusz es csak a csatarok atadasa adodik hozza.
Megis ha ilyen csapatokkal talalkozom, mint a mai ellenfeled volt meg egyszer sem kaptam ki ellentamadast jatszo csapattol.
Lebirtoklom oket folenyesen kozeppalyan es a gyenge pontjuknal kihasznalom a helyzeteket.