Hattrick
-
Ha csak benyilazod kozepre a vedot, akkor kizart, hogy nagyobb legyen a vedelmed kozepen, mintha kozepen is jatszana. En fel szoktam adni ilyenkor a szeleket, mert nincs ertelme, nem is jon onnan tamadas vagy a sokkal kevesebb szelso vedelem is boven eleg.
En ahogy neztem nem lesz egal azonos kozeppalyas jatekosoknal a kozeppalya, kozel 60/40re fog verni szvsz (mondjuk most ennek nem szamoltam utana,csak igy ranezesre mondom), az pedig tul sok elony egy eleg eros tamadassal rendelkezo csapat ellen. Marpedig o eros lesz a tamadasban.
Ezert mondtam, hogy csokkenteni jobban a tamadasai szamat a feltolt egyik szelso vedovel.
Ha a vedod feltolod, akkor pedig olyat tegyel oda, akinek a legjobb a szelsojatekja, mert az ad hozza a tamadashoz meg pluszt es a jatekszervezese, mert az meg a kozeppalyahoz ad.
Amugy annyira szerintem ne adj a Hattrick sajat merkozes ellemzojehez az osszeallitasna, mert nekem egesz mas ertekeket ad meg egy csomo mas program, a foxtricktol kezdve a HO-ig a merkozes vegi ertekeleseknel.