Hattrick
-
Tyúkszembrigád 4 - 3 Szóda
0 - 1 Dene Sitch 3'
0 - 2 Herkko Välkky 40'
1 - 2 Mariano Limachi 41'
1 - 3 Herkko Välkky 78'
2 - 3 Balázs Krasznai 85'
3 - 3 Kostas Paltopoulos 87'
4 - 3 Kosta Jeftiæ 88'
Valami ilyen eredmenyre szamitottam,nem veletlenul MOTS-oltam de nem igy, hogy 56%-ban lebirtoklom es gyakorlatilag a merkozes vegeig alig van helyzetem, mig neki tobbszor annyi.
Ez a merkozes igy nelkulozott minden esszeruseget es az ellenfelem joggal lehet duhos, mint en az elozo heten az unrealitasnak koszonhetoen.
A taktikajat figyeltem vegig az egesz szezon soran, es mind a vedoit mind a kozeppalyas sorat vegig kozepre tolva jatszatta, itt lattam a kulcsat a merkozesnek, mert szvsz erosebb a csapata, bar a mostani HatStats nem ezt tukrozte, alig volt kulonbseg 202 vs. 195. Igy is taktikaztam.
A foldontuli szeleken tamadas megtette a hatasat, meg ugy is hogy nagyon jo szelsoim nincsenek.
Erdekes modon most elkerultek a serulesek, ami eddig nem volt jellemzo a tetmerkozeseken. (Irtam az elozo hozzaszolasban, hogy majd ezt megirom mi tortenik)
A szezonra kiterve pedig, az elozo hozzaszolasban leirtam, hogy miert nem lesz meg az elso hely. Nagyon hianyzott az elso merkozesunkon a nagyon koran kieso meghatarozo kozepso vedom, valamint az elozo heti kamu merkozes, bar ki tudja mi tortent volna akkor, lehet az ellenfelem se botlik.
Mindenesetre azonos pontszammal vegeztem, mint a konkurens erosebb csapat ez jo jel a jovore nezve, mert nagyon fontolgattam, hogy abbahagyom a teljesen fals eredmenyek miatt.
Igazabol eleg idegesito volt szamomra az is, hogy az arakat teljesen elszurtak, pont akkor mikor kineveltem a titani KP-imat es egy fiatal alig 21 eves ragyogo, kp-ert aminek megvan a jo atadasa is alig akarnak fizetni 100-150 milliot. Igy most akik elol voltak megnagyobb elonybe kerultek, mert ok mar reg felhalmoztak a nagy penzeket.