Hattrick
  • Jakuza001
    Mar amikor letelt az idenyuk kb 5 hete, mar akkor elgondolkoztam, hogy megszuntetem az Ifit, mint Banok.
    Aztan voltam olyan hulye, hogy meg sem tettem es beleptem egy kulfoldi bajnoksagba.
    Reg fel kellett volna oszlatni a pitsbe.

Jo pelda erre ez a jatekos.

Kálmán Szilágyi 18 éves és 44 napos
    Első napja a csapatban: (196 napja)

A játékos képességei

Védés: ismeretlen
    Védekezés: ismeretlen
    Játékszervezés:
    5/? középszerű (maximum ismeretlen)
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű)
    Átadás: ismeretlen (maximum középszerű)
    Gólszerzés: ismeretlen (maximum gyenge)
    Pontrúgás: ismeretlen

2 eve edzem lassan, szinte vegig jatekszervezes edzes kapott ott is jatszott az utolso merkozes kivetelevel.

Nezzuk meg, milyen jatekmegfigyeloi jegyzettel jott.

Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Kálmán Szilágyi, és 16 éves.
    További edzés nélkül "Játékszervezés képessége középszerű szintű marad".

Ez egy vicc ???????
    Mar a kezdeskor kozepszeru volt a jatekszervezese es azota egyetlen egy tulajdonsagat nem tudtam fejleszteni, sot meg felfedni sem ............
    Mikozben 2 honapon belul kioregedik az ifibol.

Egyszeruen nem tudok emiatt egy fillert se kiszedni az ifibol.
    Hiaba volt mar olyan 15 eves ifim is aminek egyik tulajdonsaga remek volt a masik jo, ugy hogy mar az igazolasnal a remek tulajdonsagnal jo volt a skillje.
    Mi 19 evesen x naposan hoztam ugy fel, hogy ugyanugy az a skillje jo volt es a masik tulajdonsagat nem tudtam megfelelonel jobbra tolni, mikozben csak azon a posztokon jatszott es csak edzettem, mint a legjobb skilljei.

Kozben meg itt nezem azokat, akik jonnek a szoveggel, hogy az ifimet most adtam el szazezrekert, mikozben a jatekosaimat nem viszik el es a 60%-kukat en magam kell hogy kirugjam.
    A legjobb eladasom 18k volt eppen az emlitett jatekosert akinek a kezdo tulajdonsaga jo volt.
    Most akkor kerdem en, mi a szent szar ez ?