NBA Live 2003 for PC
  • Homaly
    Sajnos szerintem nem a players.dbf file-val van a gond, hanem a program mesterseges intelligenciajaval!
    Ugyanis, akarmennyire is vezetek, a gep a meccs vege fele mar nem foglalkozik azzal, hogy melyik jatekosnak milyen a ratings-e, hanem egyszeruen mindent bedob (fg, 3pts) attol fuggetlenul, hogy hanyan vannak a dobo jatekoson (ins. scr.), minden lepattanot (reb) megszerez, es aki viszi a labdat, az mindenkit kicselez (dribbling)! Ezen felul, ha egy kicsit hosszabb labdaatadassal probalkozol, az VALAMI MODON ELKAPJA az inditott jatekost koveto vedo! A masik oldalon -mikor a dobast a user vegzi- hiaba tanulod meg adott jatekossal ugy bedobni a harmast, hogy csukott szemmel is kepes vagy akarmikor (naggyabol azonos allasnal) bedobni a 3-ast, az utolso negyedben, VALAMIERT ez se fog bejonni!!!
    Szerintem itt valami nagyon nagy valtoztatast kene csinalni a jatek AI reszen, vagy az EA-nak kellene kiadni 1 patch-et, ami a gepnek ezt a hihetetlen "gyozni akarasat" egy kicsit visszaveszi!

FrezeR!! Amit kuldtel players.dbf-et, az ha jol lattam nem altalad volt megpiszkalva, hanem az nba-live.com legujabb nlsc roster added vold, ha tevetek sorry, de nem igazan sikerult meg ezzel se 1-2-3 pontnal nagyobb kulonbseggel nyernem, vagy veszitenem!!

Sajnalom, hogy ennyi mindent irtam, meg egy kicsit talan ossze-vissza is, de ha figyelmesen olvasod, talan ertheto!!

Udv mindenkinek, es tovabbi jo jatekot!!

Homaly