629
NBA Live 2003 for PC
  • G.Freeman
    ez nem az én képem hanem amit vaskalap nem birt ide berakni, gondolom neki megvan szemböl is
  • Homaly
    Gordon! Ez a képsorozat engem érdekelne, mondjuk szemből, ha megvan beszúrhatnád!

• FrezeR
    BBKing: igaz hogy a letölthető patch-okhoz elfelejtettem odairni hogy amikor átirod a 0-t 1-re az akkor fog müködni ha az installálásnál a teljes telepitést választod mert csak akkor tesz ifel azokat a fájlokat a program amit majd nem a cd-ről hanem a vincsiről fog beolvasni, szóval teleitsd fel ujra a játékot de a full telepitést használd!
    Ami a 30-40 pontos nyerést illeti, nos én nagyon rég játszom a progival és az a roster amit az oldalamról letölthetsz változatossá teszi a játékot, emondtam többször is hogy van amikor 40 pontal nyerek de van amikor 20-al kikapok és szerintem ez az arány jól el lett találva:)
  • BBking
    Ha akarjátok adok egy jó billentyüzet kombináció tippet,evvel aránylag, legalábbis szerintem a legkönnyebb játszani és amit csak lehetséges azt meglehet csinálni a játékban.A 95 óta így játszom, igaz sokáig csak 3 gombos volt az irányítás.(cselek elsősorban-az EA oldaláról töltöttem le ilyen videókat-onnan néztem el,oszt addig próbálkoztam amíg..)(Lejjeb olvastam ilyen kérdést)
  • BBking
    Azt meg nem értem,hogy miért jó 30-40 pontal nyerni,az előző részekkel márt úgy szórakoztam, hogy a leggyengébb csapatokkal játszottam a legnehezebbek, vagy az All-Star ellen.És így is 90%-ba mindignyertem.
  • BBking
    Gyerekek, nem tudom,hogy vagytok vele,nekem már elég könnyű ez a játék a legnehezebb fogozaton is.Seasont játszom a New York-al, 7 perces negyedeket,de így is közel 100-120 pont közel végzem.(kb 70 meccsből eddig 14-et vesztettem,de az még az elejefele volt,akkor még tényleg nehéznek tünt,bár szerencsére azért most is egykétszer megszorongat).Le szettem az alábban említett oldalról fasza patch-kat.Volt ott köztük egy újra frissitett Roster+javítások+újrakonfigurálás, hogy realisztikusabb legyen.Elvileg élethübb, ez igaz is nehezebben dobnak,lassult a játékmenet,block,steal nehezebb stb.,de talán itt mégkönnyebb.Igazándiból az a kérdésem, hogy mikor átirom a xstartup.cfg-ben a végén a 0-át 1-re akkor nem indul el a játék.Az introt még lejátsza majd mikor belépne a menube akkor megáll a kép.Nálatok elindul?Sajnos enélkül nem tudom behozni az új mezeket,cipőket,páját,arcokat stb.
  • vaskalap
    Oké, köszi :)))
  • G.Freeman
    sikeresen elgepeltem, sorry

• G.Freeman
    Vaskalap kicsinyitsd le a kepet ugy be birod szurni

KG21: ha szeretnel játszani ligában akkor jelentkezz ide:

• Homaly
    Elore is nagyon koszi!
  • vaskalap
  • FrezeR
    Homaly megpróbálok "összeütni" egy jó rostert superstar fokozatra is csak türelem.:)
  • FrezeR
    KG21 az oldalamon megtalálod az editált rostert, ezzel garantáltan a zsákolás aránya kb 5 meccsen 1-2 rontott zsákolásra csökken!
    Nba Live 2003
  • Iori
    nem kell a CPU ellen játszani,inkább jelentkezz vmelyik ligába..
  • Ramore
    Nagyon jó az oldalad!!!
  • Homaly
    Mint irtam, ha tevedtem sorry!!

Kicsit visszabb olvastam,es lattam, hogy all-star-ra allitottad be, ki is probaltam! Valoban elismerem, hogy arra jol sikerult, az elso meccsemen rengeteg ponttal nyertem, asszem 40 korul, ma folytatom tovabb, tenyleg jo lett a lepattano, es a szazalek is!

Ha esetleg tudnal ilyet krealni superstar szintre is az nagyon kiraly lenne!!

Egyebkent en is megprobaltam atirni a stats-okat, de kurvara nincs turelmem minden emberkere!

Ugy-hogy megegyszer, all-star szinten nagyon jo lett a peccs, es lehet, hogy most meghazudtolom az elozo allitasomat, es megsem a AI-vel van a problema!

FrezeR gratulalok, jo lenne, ha szakitanal idot a superstar szint belovesere!!

Elore is kosz, udv:

Homaly
  • FrezeR
    amugy a rekordgyőzelmem ami 63 pont volt nem annyit dobtam hanem a különbség a javamra..csak a félreértés elkerülése végett...:)
  • FrezeR
    Homaly: igen azt onnan szedtem le de én átiráltam a dobáspontosság, a blokkolás, a labdaszerzés, a támadólepattanó értékeket és ez az amit elküldtem neked. S hiszed vagy nem de én ezzel értem el a rekord győzelmem is ami 63 pont volt!! Persze rokord vereségem is van:) az "csupán" 40 pont volt de ugyanezzel a players.dbf-el. Amugy az sem minden hogy milyen szinten játszol, én az all-star szintre lőttem be ezt a fájlt azon müködik a legjobban. S nekem nincs olyan hogy az ellen a végén állandóan eldobál minden labdát mindenkivel és be is megy, nem. Hanem szépen a legjobb 3pontos dobá el el vállal pár dobást és ziccereznek is nem csak 3as dobnak. Valamint rálisabb lett a dobószázalés is mindkét oldalon.
    Van hogy pl a Dallas-al vagy a Lakersel egyik meccsen 60%-al dobok a következőn ez csak 43% mint az életben!! éN amugy cpu-ra állitom a dobást ennél sak arra kell ügyelni hogy azelőtt emeld fel a dobást mielőtt odaér a védő aztán vagybemegy vagy nem:)
  • Iori
    CPU helyett inkább a ligában jelentkezzetek!
  • Iori
    www.nba-live.com
  • Homaly
    Amikor user-re van allitva a shot control, akkor attol fugg, hogy bemegy-e, hogy mikor engeded el a gombot!!

Meg lehet tanulni idoben elengedni!

De nem ez a lenyege annak, amit irtam!!
  • Homaly
    Sajnos szerintem nem a players.dbf file-val van a gond, hanem a program mesterseges intelligenciajaval!
    Ugyanis, akarmennyire is vezetek, a gep a meccs vege fele mar nem foglalkozik azzal, hogy melyik jatekosnak milyen a ratings-e, hanem egyszeruen mindent bedob (fg, 3pts) attol fuggetlenul, hogy hanyan vannak a dobo jatekoson (ins. scr.), minden lepattanot (reb) megszerez, es aki viszi a labdat, az mindenkit kicselez (dribbling)! Ezen felul, ha egy kicsit hosszabb labdaatadassal probalkozol, az VALAMI MODON ELKAPJA az inditott jatekost koveto vedo! A masik oldalon -mikor a dobast a user vegzi- hiaba tanulod meg adott jatekossal ugy bedobni a harmast, hogy csukott szemmel is kepes vagy akarmikor (naggyabol azonos allasnal) bedobni a 3-ast, az utolso negyedben, VALAMIERT ez se fog bejonni!!!
    Szerintem itt valami nagyon nagy valtoztatast kene csinalni a jatek AI reszen, vagy az EA-nak kellene kiadni 1 patch-et, ami a gepnek ezt a hihetetlen "gyozni akarasat" egy kicsit visszaveszi!

FrezeR!! Amit kuldtel players.dbf-et, az ha jol lattam nem altalad volt megpiszkalva, hanem az nba-live.com legujabb nlsc roster added vold, ha tevetek sorry, de nem igazan sikerult meg ezzel se 1-2-3 pontnal nagyobb kulonbseggel nyernem, vagy veszitenem!!

Sajnalom, hogy ennyi mindent irtam, meg egy kicsit talan ossze-vissza is, de ha figyelmesen olvasod, talan ertheto!!

Udv mindenkinek, es tovabbi jo jatekot!!

Homaly
  • FrezeR
    Elkészitettem a játék honlapján ami sok frissitést és érdekes dolgot tartalmaz:)
    nézzétek meg, remélem fog tetszeni!
    a cim:
    Nba Live 2003
  • G.Freeman

Rakd fel hozza a legújabb drivert , vszínû úgy már jól fog menni.

• Homaly
    Akkor ha mar itt elolvastad, el is kuldhetned nekem a

[email protected]

cimre ezt a filet, amirol beszelunk!!

Elore is koszi!!

Homaly
  • Homaly
    Ez az e-mail cimed: [email protected]? Mert ha nem, akkor adhatnal 1 cimet, amin el lehet erni teged
  • FrezeR
    nem kaptam meg, amugy pár napon belül elkészülök egy weblappal ahol elérhető lesz többek között ez is, és még sok minden más:) remélem fog tetszeni nektek
  • Homaly
    FrezeR!!

Kuldtem neked mail-t (mar 2-t), de meg nem kuldted a filet!!

Pliiiiiizzz kuldd el!!

Koszi!!
  • Ramore
    Tudta már valaki aktiválni az 5-5 elleni street patch-et?
  • Ramore
    Olvass vissza a fórumban!
  • VinylToy #482
    Az összes játékosnak vagy elég lesz az egyik csapaté ??? :))
  • FrezeR
    hali, bocsi hogy eddig nem válaszoltam, szóval akinek még mindig kell a babrált database vagy nem tudta leszedni szóljon, na nem mondom hogy a legjobb de elég változatos igy a játékmenet mert van hogy 3 ponttal nyerek de volt hogy 42-t vertem az ellenfélre és ugyanez forditva is megesett.
    én mindig letöltöm a legujabb frissitéseket és a lentebb ajánlott oldal a legjobb hely ahol ezeket meg lehet találni.
  • Ramore
    Szoktatok letölteni mezeket, friss pályákat, reklámokat, csukákat a játékhoz?
  • Ramore
    Sajna csere nélkül fáradnak, ha én cserélgetek, az meg lelassítja a játékot, azt meg valahogy nem csipázom :(
  • Iori
    sajnos.De szerintem a hülye gép szarul cserél...
  • Ramore
    ne már! Minden meccs elött továbbra is babrálhatom a beállítást, hogy autosub?
  • Iori
    ez van :(
  • Ramore
    Tényleg, tudja valaki, hol lehet beállítani állandóra bajnokság közben, hogy a csapatom állandóan cseréljen. Én minden meccs legelején leállítom /pause/ a meccset és a strategy részben aktiválom. Unalmas minden meccsen ezzel bajlódni.
  • Ramore
    köszi
  • Iori
    NLSC-röl letudod tölteni.
    www.nba-live.com