Star.Wars.Episode.II.Attack.Of.The.Clones.TS-FTF
  • Sephi
    Te ember ne ugy gondolkodjak hogy azok bohocok! Hat gondojal visz aaz idoben. Akoriban mekkora szam volt R2-D2 es C-3PO ? Ok is a mese szereploi!Leglab ok is megerdemlenek egy kis figyelmet. Es tudnivalo hogy C-3PO mindig is egy bohoc volt a maga dilis megjegyzeseivel es R2-D2 val folytatot beszelgetesek. Azert enyire nem lehecc felhaborodva mert egyaltalan nem rontota el a hangulatot SOT meg jokat nevettunk es let kis ido hogy az alunkat viszatojuk a helyunkre a Jedi csata latvanya utan. Szoval baratom ha nem lett volna benne a ket "bohoc" nekem mar nem teccet volna a film mert hianyzott volna. Lucas nagyon is okos volt hogy Jar-Jar-t nem hagyta csak ugy el. En pl. orultem amikor meglattam:)

A szinkronrol meg annyit hogy en a magyar szintkornban csak a vigjatekokat birtam mert tudnilik az angol humor utan a magyar jon es igy tobvabb. En a SW2-est magyarul soha nem nezem meg eleg volt nekem felora az elso reszbol magyarul ugy elaludtam tokre idegesitettek a hangok.

A SW nem teljes mindeki nelkul. Mondjuk en mar Jabba-t is hianyoltam:) Remeloem a harmadik reszben lesz mar utalas Han Solo-ra is.