Star Wars 2 MEGJELENT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap láttam a filmet és kicsit csalódtam...Sokan mondták, hogy ez aztán igazi Star Wars, meg hogy helyreállítja a sorozat becsületét.Tényleg nem rossz (az ep.1-et magasan veri),DE:
-a Baljós Árnyaknak és ennek is nagy hibája a rossz oldal kidolgozatlansága:az eredeti trilógia népszerûségéhez nagyon hozzájárult a remekül felépített birodalmi gépezet,a sötét úr,Darth Vader illetve a sátáni Palpatine császár.Ehhez képest itt Darth Maul egy zéró volt, és most sincs kimunkálva a Sith-lovagok szerepe(Dooku gróf sem egy nagy lövet, bár C.Lee nagyon jó)
-ez az én hibám is, de engem nem lehet nagyon lenyûgözni a látvánnyal.Ha ezt mondjuk 5-6 éve látom,padlót fogok,de manapság-ismervén a digitális technika képességeit-még egész világok pusztulásán is ásítoznék.Ez jellemzi egyébként az egész "trükkipart":aki valami nagyot akar alkotni,az most nehéz fába vágja a fejszét.(arról nem is beszélve,hogy a "fantasztikus" trükkökrõl messzirõl látszik, hogy számítógéppel csinálták õket:mintha egy jobb játék intróját látnám(ez azért túlzás))
-Mi szükség van bohócokra???Jar-Jar Binks iszonyatos volt, de most a két robot sem sokkal jobb.Éppen zajlik a nagy csata ,a Jedi-lovagok nemes és ádáz küzdelme a Rossz ellen,amikor C3PO elkezd hülyéskedni.MIÉRT KELL EZT LUCAS???ELRONTJA A HANGULATOT!!(ha a 8 éveseknek kell egy ilyen idióta,akkor legyen ,de ne a film tetõpontján!)
A sok kritika ellenére ez egy jó film, és sokan méltatlanul szólják le az eredeti részekkel összehasonlítva.Ha visszaemlékezünk,azok sem voltak forgatókönyv meg szereplõgárda szempontjából oscar esélyesek.Az akkori szinten kiváló effekteknek (érdemes a gagyi supermannel összehasonlítani) sokat köszönhet a Star Wars,amellett hogy a régi részekben volt valami "ünnepélyes",valami sejtelmes és magasztos hangulat.Ez hiányzik a legjobban,ez az,amit már a magyarul írt felvezetõ ("II.rész A klónok támadása"-nekem már ez is fura) is rombol egy kicsit,a néhol SW-idegen szinkronról nem is beszélve.
G@b0r
én is holnap nézem meg.1500Ft-ér bazz

Coine
nekem holnap lesz a nagy nap...

CSOCSO
ma lesem meg az ep2-t
I.C.ram
akkor kevertem egy masik filmmel mert mar vol olyan ahol ez volt kiirva hogy dvd masolat
Laalee
screening copy only. sale or rental of this copy is illegal....

nos hol van itt dvd ?😄 ez egy digitalis masolat a mozifilmrol

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
Errol van szo 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
morfeuson levo film az jobb minosegu? mert en leszedtem az mk-rol de ott valami hihetetlen fos 😊) es a hang meg olyan szar minosegu hogy nem lehet erteni semmit belole 😊
I.C.ram
ki volt irva hogy ez a DVD csak promocio ugyhogy a masolasat a torveny bunteti... bla bla..
I.C.ram
tud valaki feliratot hozza?
Lteebee
Mikor lesz sub az egészhez?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dikkma
Az remélem látszik, hogy Ennyit tudtok-ot pöcsöztem le. Ha nem látod, akkor ne tölts SW2-t sem, nem fogod érteni
Efreet
havernak van dvdírója... ha én fogok 1 videokazit, bedigizem mpegbe, elviszem hozzá, kiírom dvd-re, utána itthon leripelem, akkor az dvdrip ugye? 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
az nem dvd volt, csak egy digitalis masolat rip je...

Dikkma
Ha nem felel meg a morpheus, akkor keress másikat, erre azt mondom. Mire találsz másik helyet már leért volna.
Ennyit tudtok: bocsi hogy idenyáladzottunk, ígérjük többet nem fordul elõ, te pöcs.
Érdekes módon minél több lé van egy filmre manapság, annál szarabb a minõsége. Erre bizonyíték a SW trilógia, az Alien filmek, de sorolhatnám. Persze van kivétel is, de elenyészõ számban (T2). Én mindenesetre moziban nézem elõször, de valszeg többször nem adok ki rá lóvét. Az ep. 4.-5.-6.-ot viszont vagy 3x láttam moziban. Ezeknél az új filmeknél a speciális effektusokon van a hangsúly, a történet másodlagos.
I.C.ram
tevedsz csinalnak mindig promocios DVD-t a megjelenes elott ha visszaemlekszek a gyuruk uranal is ott ment alul hogy ennek es ennek a tulajdona stb stb szoval csinalnak ilyeneket.
Dikkma
www.mkwarez.hu
morpheus.hq.hu
Dikkma
5.5.8.2 a legújabb, van nero.com -on (magyarítással) és itt az SGn is többek között.
FREAK
haverom tegnap éjjel 3-kor nézte meg

normális az ilyen???? ráadásul már látta is, szóval fel nem foghatom, miért nem várta meg, hogy ürüljenek a mozik.........

Riszpekk

D3t0nat0r
Aham, akkor megcsinálom copy CDvel...

Viszont hol találok 5.5 nél nagyobb nérót, már rohadtul idegesít hogy nem ismeri BINt az 5.5.5.1

A www.nero.com on csak 5.5 van..

Efreet
minek kiírni? isobusterrel ki kell kapni belöle a videofile-t, bedobni playerbe, megnézni és letörölni. annyira egyik se jó minöség, hogy érdemes legyen elrakni.

Dikkma
SeVCD az egyébként SVCD? MErt ahhoz Nero Plugin kell.
Efreet
most már menj el moziba 😊

MEGNEZTEM MA HAJNALBAN A FILMET A MOZIBAN ES AKARKI AKARMIT MOND: KIRAAAAAAAAAAAALY A FILM!!!

Dikkma
MIért nem tudsz Neroval írni? 5.5.6.x vagy mitõl tud bint is írni. Már a 5.5.8.2-nél tart.
Egyszerûen cd-kép felírás!
VAGY, daemonba bemountolod és copy cd.
kíváncsi
hmmm::: én nem onnajd húztam le , de, csak meg kellet nyitni az mp -vel
D3t0nat0r
Most elég lém kérdés fog következni:

Az mkwarezrõl töltöttem le a filmet, de hogyan írjam ki?

Nerom van, és azzal bin-t nem tudok kiíni. Ha winisoval átkonvertálom ISOba, akkora DAT filet külön konvertálja át az ISOtól..

Próbáltam azt csinálni, hogy kitömörítem a bintm és úgy írom ki, de maga a file majd 800 mega, hány perces CDre fér így rá???

Segítsetek plz, hogy írjam ki Neroval?

Efreet
és ha valamit leírnak akkor az úgy van? ne viccelj már. jó esetben valami mozirip vagy egy digitális anyagról leszedett rip, de nem a DVD-röl... az addig nem is lesz, amíg ki nem jön az Ep2DVD...

Sephi
A Gyuruk uranak is volt ket CD-es DVD rip (igy irta a file) 4 nappal a bemutato elott

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Efreet
gondolkozzatok már, dvdrip?? mikor jött volna ki a dvd változat, amikor a mozik is csak mától nyomják?

Dreet
"Szerintem nem vesztettünk volna sokat, ha véletlenül kimaradnak a filmbõl..."

Ez azert durva. Hidd el elg sokat vesztettunk volna.

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Sephi
Bar oszinten nem irja hogy DVD rip de a minoseg Tukor es Dvix!

Sephi
DVD Rip az 3CD !

Es eszmeletlen kodolva van! akarhanyszor elinditotuk a Zone alarm jelzet valamit. Incryptalva vannak valami kodok ebbe baszam meg jo hogy eszrevettem. En nem tudom mit kuld a progi de amiutan megint beleptem windowsba a zone alarm megint jelzet valamit hogy kudeni akar adatokat egy bizonyos IP-re.

Majd ujra raktuk a windowst es masik gepen inditotuk el a filmet ahol ugyancsak kudeni akart valamit... itt valami kurva jo vedelmi kodrol van szoa bazz.

Sephi
Most olvasom hogy te neked is az a resz teccett😊))))))))

Sephi
Roviden a filmrol :

Lassan lassan a regi SW zene kezd a vege fele egyre gyakrabb lenni😊
Ugyancsak a masodik feleben a filmnek mar lathatunk egy ket fegyvert , epuletet , urhajot ami ugyancsak kezd hasonlitani a regi megszokothoz.

Nem olyan unalamas mint az elso. Sokkal tobb benne a FANTASZTIKUS harci jelenet.

Kezdenek a szalak kibomlani miszerint hogy szuletet a regebii reszben latott Boba Fett es hogy mar most megkezdtek a Death Star epiteset (amikor Darth Tyrant megnezte a tervrajzot libaboros lettem bazz😊))

Asztan a per-to-per fenykard harcok kicsit lehetek volna hoszabak es latvanyosabbak de a vegen nagyon rohogtem amikor Yoda 5 perces vad harcolas utan megint odanyul a botjahoz es santit😊

Az is teccet hogy vegig mentek tobb erdekes helyen es Mos Eysle neve is megemitodott.

Egyenlore Jabba nem volt benne de remejuk hogy hatha a harmasban benne lesz😊

Erdekes ugyan hogy kicsit huje lett a vege ... de majd minden kiderul 2 ev mulva a harmadik egyben utso reszben.

Egyszoval ERDEMES MEGNEZNI!!! Hisz gyonyoru!!!
Azok a efektek az arenaban es a harcmezon ha bazz en ... szohoz nem jutottam! Ugy neztem a TV-et mint meg soha.

Eszmeletlen!

Hmmm, biztos vagy te abban, hogy az DVD rip?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lazarus
Kurvára utálom az MPG formátumot! >😞(((
Hogy lehet ezt lejtászani felirattal 1ütt?
Légyszi segítsen valaki mert nem ez az elsõ film amit ezért kellett kidobnom :.(
Punker
Honnan?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mateos
én má töltöm :-))
Ha egyszer majd kijön a DVD rip, akkor igen.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

G@b0r
látta már valaki a filmet?
Érdemes kiadni 1000 ft-ot érte?

"realizálódik" <- ez olyan manágeres

Lteebee
Elhelyezkedik...

Ez jó!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
ott anakin volt 8, padme 16...
anakin itt 18, padme pedig 26... belefér 8 év difi. persze, érdemben nem sikerült öregíteni rajta annyit, hogy 26nak is látszódjon, vagy mint pl ObiWan-on, a tanácsadóján... sokakon jobban meglátszott a kor. nehéz lett volna NataliePortman-hez hasonlító, kb 10 évvel idösebbnek látszó színészt találni helyette... ez legyen vele a legnagyobb baj. milyen szép lesz a 3. epizódban, amikor a pocakjában majd már elhelyezkedik luke és leia...

Efreet
1 rész van hátra. ott vagy meghal vagy nem. ennyi.

Laalee
tuti azert csinalja hogy a TB t kijátsza és felvegye a rokkantsegélyt 😄

Laalee
😄

latom nekem is tetszett 😄

Laalee
foleg amikor 2 mankoval setal mert olyan rozoga, de fel percel kesöbb mar ugral mint egy ninjaszöcske 😄 majf ujabb fel perc mulva megint 2 mankoval siet a nemtomkihez, akit a gonosz jol helybenhegyott.

Efreet
viszont itt a 2. ep-ban meglehetösen visszafogott, és normális lett a szerepe. 10 év az 10 év, és JJ tábornok megkomolyodott.