Star Wars 2 MEGJELENT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-a Baljós Árnyaknak és ennek is nagy hibája a rossz oldal kidolgozatlansága:az eredeti trilógia népszerûségéhez nagyon hozzájárult a remekül felépített birodalmi gépezet,a sötét úr,Darth Vader illetve a sátáni Palpatine császár.Ehhez képest itt Darth Maul egy zéró volt, és most sincs kimunkálva a Sith-lovagok szerepe(Dooku gróf sem egy nagy lövet, bár C.Lee nagyon jó)
-ez az én hibám is, de engem nem lehet nagyon lenyûgözni a látvánnyal.Ha ezt mondjuk 5-6 éve látom,padlót fogok,de manapság-ismervén a digitális technika képességeit-még egész világok pusztulásán is ásítoznék.Ez jellemzi egyébként az egész "trükkipart":aki valami nagyot akar alkotni,az most nehéz fába vágja a fejszét.(arról nem is beszélve,hogy a "fantasztikus" trükkökrõl messzirõl látszik, hogy számítógéppel csinálták õket:mintha egy jobb játék intróját látnám(ez azért túlzás))
-Mi szükség van bohócokra???Jar-Jar Binks iszonyatos volt, de most a két robot sem sokkal jobb.Éppen zajlik a nagy csata ,a Jedi-lovagok nemes és ádáz küzdelme a Rossz ellen,amikor C3PO elkezd hülyéskedni.MIÉRT KELL EZT LUCAS???ELRONTJA A HANGULATOT!!(ha a 8 éveseknek kell egy ilyen idióta,akkor legyen ,de ne a film tetõpontján!)
A sok kritika ellenére ez egy jó film, és sokan méltatlanul szólják le az eredeti részekkel összehasonlítva.Ha visszaemlékezünk,azok sem voltak forgatókönyv meg szereplõgárda szempontjából oscar esélyesek.Az akkori szinten kiváló effekteknek (érdemes a gagyi supermannel összehasonlítani) sokat köszönhet a Star Wars,amellett hogy a régi részekben volt valami "ünnepélyes",valami sejtelmes és magasztos hangulat.Ez hiányzik a legjobban,ez az,amit már a magyarul írt felvezetõ ("II.rész A klónok támadása"-nekem már ez is fura) is rombol egy kicsit,a néhol SW-idegen szinkronról nem is beszélve.
nos hol van itt dvd ?😄 ez egy digitalis masolat a mozifilmrol
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ennyit tudtok: bocsi hogy idenyáladzottunk, ígérjük többet nem fordul elõ, te pöcs.

normális az ilyen???? ráadásul már látta is, szóval fel nem foghatom, miért nem várta meg, hogy ürüljenek a mozik.........
Riszpekk
Viszont hol találok 5.5 nél nagyobb nérót, már rohadtul idegesít hogy nem ismeri BINt az 5.5.5.1
A www.nero.com on csak 5.5 van..
Egyszerûen cd-kép felírás!
VAGY, daemonba bemountolod és copy cd.
Az mkwarezrõl töltöttem le a filmet, de hogyan írjam ki?
Nerom van, és azzal bin-t nem tudok kiíni. Ha winisoval átkonvertálom ISOba, akkora DAT filet külön konvertálja át az ISOtól..
Próbáltam azt csinálni, hogy kitömörítem a bintm és úgy írom ki, de maga a file majd 800 mega, hány perces CDre fér így rá???
Segítsetek plz, hogy írjam ki Neroval?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez azert durva. Hidd el elg sokat vesztettunk volna.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Es eszmeletlen kodolva van! akarhanyszor elinditotuk a Zone alarm jelzet valamit. Incryptalva vannak valami kodok ebbe baszam meg jo hogy eszrevettem. En nem tudom mit kuld a progi de amiutan megint beleptem windowsba a zone alarm megint jelzet valamit hogy kudeni akar adatokat egy bizonyos IP-re.
Majd ujra raktuk a windowst es masik gepen inditotuk el a filmet ahol ugyancsak kudeni akart valamit... itt valami kurva jo vedelmi kodrol van szoa bazz.
Lassan lassan a regi SW zene kezd a vege fele egyre gyakrabb lenni😊
Ugyancsak a masodik feleben a filmnek mar lathatunk egy ket fegyvert , epuletet , urhajot ami ugyancsak kezd hasonlitani a regi megszokothoz.
Nem olyan unalamas mint az elso. Sokkal tobb benne a FANTASZTIKUS harci jelenet.
Kezdenek a szalak kibomlani miszerint hogy szuletet a regebii reszben latott Boba Fett es hogy mar most megkezdtek a Death Star epiteset (amikor Darth Tyrant megnezte a tervrajzot libaboros lettem bazz😊))
Asztan a per-to-per fenykard harcok kicsit lehetek volna hoszabak es latvanyosabbak de a vegen nagyon rohogtem amikor Yoda 5 perces vad harcolas utan megint odanyul a botjahoz es santit😊
Az is teccet hogy vegig mentek tobb erdekes helyen es Mos Eysle neve is megemitodott.
Egyenlore Jabba nem volt benne de remejuk hogy hatha a harmasban benne lesz😊
Erdekes ugyan hogy kicsit huje lett a vege ... de majd minden kiderul 2 ev mulva a harmadik egyben utso reszben.
Egyszoval ERDEMES MEGNEZNI!!! Hisz gyonyoru!!!
Azok a efektek az arenaban es a harcmezon ha bazz en ... szohoz nem jutottam! Ugy neztem a TV-et mint meg soha.
Eszmeletlen!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Hogy lehet ezt lejtászani felirattal 1ütt?
Légyszi segítsen valaki mert nem ez az elsõ film amit ezért kellett kidobnom :.(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

anakin itt 18, padme pedig 26... belefér 8 év difi. persze, érdemben nem sikerült öregíteni rajta annyit, hogy 26nak is látszódjon, vagy mint pl ObiWan-on, a tanácsadóján... sokakon jobban meglátszott a kor. nehéz lett volna NataliePortman-hez hasonlító, kb 10 évvel idösebbnek látszó színészt találni helyette... ez legyen vele a legnagyobb baj. milyen szép lesz a 3. epizódban, amikor a pocakjában majd már elhelyezkedik luke és leia...