263
Star.Wars.Episode.II.Attack.Of.The.Clones.TS-FTF
-
#170 láma vagyok, adj' mán' nekem 1 linket plz. -
#169 le lehet szedni az swf filet simán... :) -
#168 hogy rohadjanak le, még nem lehet leszedni, csak megnézni :P -
#167 OK, nem vágtam mi az.
Star Dudesból van új ? :-DDD
azonnal töltöm ! -
#166 Coine: a Dark Redemption egy kb 2 éves fan-movie, egyike a jobbaknak amik készültek.
http://theforce.net/theater/shortfilms/darkredemption/index.shtml
nem tudom ki volt az az okos, aki odaírta, hogy episode III... gratula neki.
inkább EZT nézzétek!
Star Dudes Episode I: The Phantom Dude -
#165 corleone: az egy fun-trailer volt, amit egy srác csinált, és egyéb filmekböl volt összevagdosva... az imperial cruiser a BirodalomVisszavág-ból volt, a szaladó "jedik" a Rettenthetetlenböl (lassítsd le, börpáncél van rajtuk, meg pajzs a kezükben), és a többi jelenet is egyéb filmekböl van (a titanictól kezdve mindenféléböl...) anno rengetegen bedöltek annak a poén-trailernek, de ott SEMMI nem valódi :)) - a www.theforce.net -en is fent van, szépen kielemezve :) -
corleone #164 Most láttam a filmet. A benyomások: ami azonnal feltünt, a nem stabil kép. (le-föl remeg egy kicsit) Ti is tapasztaltátok?
Maga a film sokkal jobb mint az előző ep., Lucasnak aztán van fantáziája! Kezd emlékeztetni a klasszikus részekre, de még mindíg elmarad azoktól. Pl. hiányoznak a régi részek karakterei: Obi-Want és Han Solot nagyon jól sikerült alakítani, de ebben az új epizódban a szinészek nem fognak oscart kapni. Azonkívül az események túl gyorsan követik egymást. Nagyon fontos lett volna hatásszünetek beiktatása. Emlékeztek a régi és a mostani kocsmajelenetre? Aki tudja, nézze vissza a régebbit. Óriási a különbség.
Az ep.II-ben sok esetben szinte már követhetetlenül pörögnek az események.
Összességében tetszett, és örülök, hogy nem PC-n néztem meg először. A weben keringő film minősége szégyen, de talán hamarosan jön egy DVD copy változat (valamelyik digitális moziból elcsent lemez másolatára gondolok) -
Garrett #163 a szaladó jedik részt valósszínűleg azért hagyták ki, mert ugye a jedik nem szaladnak el senki elől...amidala meg azért nem fénykardozott végül mert nem jedi! -
corleone #162 Csocsonak igaza van. Eddig 12 trailert láttam, amiből az első 2-ben (2000 május és 2001 május) szerepel, de a filmbe nem került be: Leonardo Dicaprio (sebesült az arcán); Jabba palotáját mutatják többször is; egy elsuhanó fordított Y szárnyú komp is látható (ami az ep.V és VI-ból ismerős és jó lett volna viszontlátni); a rohanó Jedi sereg sem került be; Padmé Amidala Jedi karddal; egy vaknak látszó alak, de még sorolhatnám... A 2001 novembertől leadott előzetesem már szinte teljesen jók (azért akad itt is kimaradt jelenet) -
#161 ezt csekkoljátok := http://free.x3.hu/coine/STAR WARS Episode III.V (The-Dark-Redemption).mov
véleményeket ide. -
#160 ennek hatására most szedem le KazaA-val az összes SW részt ;-)
-
#159 De ami a legjobb az egészben az az, hogy elkapott újra a SW láz, márpedig ez nállam nagy szó, még a starwars.com-ot is nézegettem vagy 1 órán keresztül :D
szal van különbség : kijöttem az EP1-ről és semmit nem éreztem, csak annyit, hogy Quai-Gon (hiába nem tudom leírni) és Darth Maul karaktere tetszett, de mind2 meghalt, de semmi mást
míg most kijöttem az EP2-ről és telj. más érzés fogott el...
CSAK ÍGY TOVÁBB, igaz még 3 év az újabb részig.
-
TheZsenyka #157 Ennél már csak az lenne súlyosabb, ha Vader-t mondjuk egy piszoár mellett szerencsétlenkedve kapnák lencsevégre amint kétségbeesetten próbál eldobni egy sárgát... majd amikor végez, az ERŐ segítségével elfordítja a lehúzókart. -
#156 Sztem Jar Jar már nem volt annyira zavaró, mint az 1. részben, annyit szerepelt, amennyit kellett neki, hogy lássuk nem tűnt el.
Robotok is kellenek a sztoriba, de nem oda ahova be lettek most rakva. -
TheZsenyka #155 Szerintem elrontja a múvi hangulatát Jar Jar Binks () illetve a szellemeskedő robotok ()jelenléte. Teljesen porba dönti az amúgy is csekély drámai hatást. Gondold el mi lett volna, ha a New Hope-ban Vader éppen fojtogatja a katonát ("If this is a consulas ship, where is the ambassador?!") és bejött volna 3CPO valami ilyen dumával: "What r u doing You evil thing, please don't be that inhuman!"
Nagyon csalódott vagyok Jar Jar Binks miatt... a robotok még oké, de kevesebb fárasztást... -
#154 Láttam, jó volt, ha ilyen ütemben javulnak, akkor a 3. rész nagyon fasza lesz ;-)
-
#153 Te ember ne ugy gondolkodjak hogy azok bohocok! Hat gondojal visz aaz idoben. Akoriban mekkora szam volt R2-D2 es C-3PO ? Ok is a mese szereploi!Leglab ok is megerdemlenek egy kis figyelmet. Es tudnivalo hogy C-3PO mindig is egy bohoc volt a maga dilis megjegyzeseivel es R2-D2 val folytatot beszelgetesek. Azert enyire nem lehecc felhaborodva mert egyaltalan nem rontota el a hangulatot SOT meg jokat nevettunk es let kis ido hogy az alunkat viszatojuk a helyunkre a Jedi csata latvanya utan. Szoval baratom ha nem lett volna benne a ket "bohoc" nekem mar nem teccet volna a film mert hianyzott volna. Lucas nagyon is okos volt hogy Jar-Jar-t nem hagyta csak ugy el. En pl. orultem amikor meglattam:)
A szinkronrol meg annyit hogy en a magyar szintkornban csak a vigjatekokat birtam mert tudnilik az angol humor utan a magyar jon es igy tobvabb. En a SW2-est magyarul soha nem nezem meg eleg volt nekem felora az elso reszbol magyarul ugy elaludtam tokre idegesitettek a hangok.
A SW nem teljes mindeki nelkul. Mondjuk en mar Jabba-t is hianyoltam:) Remeloem a harmadik reszben lesz mar utalas Han Solo-ra is. -
#152 "Ha visszaemlékezünk,azok sem voltak forgatókönyv meg szereplőgárda szempontjából oscar esélyesek."
Ha én visszaemlékezek Az Obi-Wan-t alakító Alec Guinness-t Oscar-díjra jelölték legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. -
#151 rohadtul eltértek a 4.5.6 odik imázsától..kialakítottak egy olyat ami mostanában kell..mivel vannak nők is kell a csöpögés vannak gyerekek kell a silány poénok... a haverom barátnője mikor meglátta jar jar binkst-ésbeszélni kezdett az a köcsög majdnem elsikitotta magát..ugy nyávogott a jar jarért mintha egy pár honapos kis kutya kölköt lát egy érzékeny ember:) semmi bajom vele amugy majdnem falra másztam tőle:) de nem akarom vele mebántani őt:) ha Supra lett volna a filmben én is sikitoztam volna:)))))))))))))))) -
#150 NAH ÉN MEGLESTEM KEMÉNY 800 HUF ért..
aszondo vagyok hogy jo volt nagyon is! gyönyörű volt ahhoz képest hogy soxor látni lehetett hogy számítógépes grafx van...
volt 2 szer olyan röhögögörcsünk hogy mindenki csak néett ránk hogy mivan velnk..egyik amikor Ani( hát ez eléggé basztatta a csörömet : ez az Ani becézgetés)
ámodott és olyan furán mozgolodott:9 ott a 3 haverommal olyat szakadtunk hogy jujj senki nem szolt semit csak elkezdtünk hangosan visitozni..egy két ember még levágta hogy mi juthatot az eszünkbe.. a másik amikor Yoda bekapott pár eki-t és ugy körbe táncolta dooku kölköt hogy öröm volt nézni..aztán megnt sántikált a botjával:))))))))))) amugy jo volt!!! szerény 4.5 öst érdemel az 5 csilagbol...amugy van egy bemutatóm.. az igazi verzibol elvileg!! full csomo minden kimaradt a filmből! csomo híres szinész stb!!! érdemes megnézni! nagyon zoral..csak ámultam hogy ivan.. a film simán lehetett volna 3 órás, elviseltem volna azokat a dolgokat is amik ebben a trailerben vannak... ha akarjátok és tudtok helyet felraknám vhova.... -
Totee #149 Tegnap láttam a filmet és kicsit csalódtam...Sokan mondták, hogy ez aztán igazi Star Wars, meg hogy helyreállítja a sorozat becsületét.Tényleg nem rossz (az ep.1-et magasan veri),DE:
-a Baljós Árnyaknak és ennek is nagy hibája a rossz oldal kidolgozatlansága:az eredeti trilógia népszerűségéhez nagyon hozzájárult a remekül felépített birodalmi gépezet,a sötét úr,Darth Vader illetve a sátáni Palpatine császár.Ehhez képest itt Darth Maul egy zéró volt, és most sincs kimunkálva a Sith-lovagok szerepe(Dooku gróf sem egy nagy lövet, bár C.Lee nagyon jó)
-ez az én hibám is, de engem nem lehet nagyon lenyűgözni a látvánnyal.Ha ezt mondjuk 5-6 éve látom,padlót fogok,de manapság-ismervén a digitális technika képességeit-még egész világok pusztulásán is ásítoznék.Ez jellemzi egyébként az egész "trükkipart":aki valami nagyot akar alkotni,az most nehéz fába vágja a fejszét.(arról nem is beszélve,hogy a "fantasztikus" trükkökről messziről látszik, hogy számítógéppel csinálták őket:mintha egy jobb játék intróját látnám(ez azért túlzás))
-Mi szükség van bohócokra???Jar-Jar Binks iszonyatos volt, de most a két robot sem sokkal jobb.Éppen zajlik a nagy csata ,a Jedi-lovagok nemes és ádáz küzdelme a Rossz ellen,amikor C3PO elkezd hülyéskedni.MIÉRT KELL EZT LUCAS???ELRONTJA A HANGULATOT!!(ha a 8 éveseknek kell egy ilyen idióta,akkor legyen ,de ne a film tetőpontján!)
A sok kritika ellenére ez egy jó film, és sokan méltatlanul szólják le az eredeti részekkel összehasonlítva.Ha visszaemlékezünk,azok sem voltak forgatókönyv meg szereplőgárda szempontjából oscar esélyesek.Az akkori szinten kiváló effekteknek (érdemes a gagyi supermannel összehasonlítani) sokat köszönhet a Star Wars,amellett hogy a régi részekben volt valami "ünnepélyes",valami sejtelmes és magasztos hangulat.Ez hiányzik a legjobban,ez az,amit már a magyarul írt felvezető ("II.rész A klónok támadása"-nekem már ez is fura) is rombol egy kicsit,a néhol SW-idegen szinkronról nem is beszélve. -
#148 én is holnap nézem meg.1500Ft-ér bazz -
#147 nekem holnap lesz a nagy nap...
-
#146 ma lesem meg az ep2-t -
#145 akkor kevertem egy masik filmmel mert mar vol olyan ahol ez volt kiirva hogy dvd masolat -
#144 screening copy only. sale or rental of this copy is illegal....
nos hol van itt dvd ?:D ez egy digitalis masolat a mozifilmrol -
#143 Errol van szo :)) -
#142 morfeuson levo film az jobb minosegu? mert en leszedtem az mk-rol de ott valami hihetetlen fos :)) es a hang meg olyan szar minosegu hogy nem lehet erteni semmit belole :) -
#141 ki volt irva hogy ez a DVD csak promocio ugyhogy a masolasat a torveny bunteti... bla bla.. -
#140 tud valaki feliratot hozza? -
#139 Mikor lesz sub az egészhez? -
#138 Az remélem látszik, hogy Ennyit tudtok-ot pöcsöztem le. Ha nem látod, akkor ne tölts SW2-t sem, nem fogod érteni -
#136 havernak van dvdírója... ha én fogok 1 videokazit, bedigizem mpegbe, elviszem hozzá, kiírom dvd-re, utána itthon leripelem, akkor az dvdrip ugye? :) -
#135 az nem dvd volt, csak egy digitalis masolat rip je... -
#134 Ha nem felel meg a morpheus, akkor keress másikat, erre azt mondom. Mire találsz másik helyet már leért volna.
Ennyit tudtok: bocsi hogy idenyáladzottunk, ígérjük többet nem fordul elő, te pöcs. -
corleone #133 Érdekes módon minél több lé van egy filmre manapság, annál szarabb a minősége. Erre bizonyíték a SW trilógia, az Alien filmek, de sorolhatnám. Persze van kivétel is, de elenyésző számban (T2). Én mindenesetre moziban nézem először, de valszeg többször nem adok ki rá lóvét. Az ep. 4.-5.-6.-ot viszont vagy 3x láttam moziban. Ezeknél az új filmeknél a speciális effektusokon van a hangsúly, a történet másodlagos. -
#130 tevedsz csinalnak mindig promocios DVD-t a megjelenes elott ha visszaemlekszek a gyuruk uranal is ott ment alul hogy ennek es ennek a tulajdona stb stb szoval csinalnak ilyeneket. -
#127 www.mkwarez.hu
morpheus.hq.hu -
#126 5.5.8.2 a legújabb, van nero.com -on (magyarítással) és itt az SGn is többek között. -
#125 haverom tegnap éjjel 3-kor nézte meg
normális az ilyen???? ráadásul már látta is, szóval fel nem foghatom, miért nem várta meg, hogy ürüljenek a mozik.........