Star.Wars.Episode.II.Attack.Of.The.Clones.TS-FTF
  • Sephi
    Roviden a filmrol :

Lassan lassan a regi SW zene kezd a vege fele egyre gyakrabb lenni:)
    Ugyancsak a masodik feleben a filmnek mar lathatunk egy ket fegyvert , epuletet , urhajot ami ugyancsak kezd hasonlitani a regi megszokothoz.

Nem olyan unalamas mint az elso. Sokkal tobb benne a FANTASZTIKUS harci jelenet.

Kezdenek a szalak kibomlani miszerint hogy szuletet a regebii reszben latott Boba Fett es hogy mar most megkezdtek a Death Star epiteset (amikor Darth Tyrant megnezte a tervrajzot libaboros lettem bazz:)))

Asztan a per-to-per fenykard harcok kicsit lehetek volna hoszabak es latvanyosabbak de a vegen nagyon rohogtem amikor Yoda 5 perces vad harcolas utan megint odanyul a botjahoz es santit:)

Az is teccet hogy vegig mentek tobb erdekes helyen es Mos Eysle neve is megemitodott.

Egyenlore Jabba nem volt benne de remejuk hogy hatha a harmasban benne lesz:)

Erdekes ugyan hogy kicsit huje lett a vege ... de majd minden kiderul 2 ev mulva a harmadik egyben utso reszben.

Egyszoval ERDEMES MEGNEZNI!!! Hisz gyonyoru!!!
    Azok a efektek az arenaban es a harcmezon ha bazz en ... szohoz nem jutottam! Ugy neztem a TV-et mint meg soha.

Eszmeletlen!