263
Star.Wars.Episode.II.Attack.Of.The.Clones.TS-FTF
-
#122 Aham, akkor megcsinálom copy CDvel...
Viszont hol találok 5.5 nél nagyobb nérót, már rohadtul idegesít hogy nem ismeri BINt az 5.5.5.1
A www.nero.com on csak 5.5 van.. -
#120 minek kiírni? isobusterrel ki kell kapni belöle a videofile-t, bedobni playerbe, megnézni és letörölni. annyira egyik se jó minöség, hogy érdemes legyen elrakni. -
#119 SeVCD az egyébként SVCD? MErt ahhoz Nero Plugin kell. -
#117 most már menj el moziba :) -
Nyiri #114 MEGNEZTEM MA HAJNALBAN A FILMET A MOZIBAN ES AKARKI AKARMIT MOND: KIRAAAAAAAAAAAALY A FILM!!! -
#113 MIért nem tudsz Neroval írni? 5.5.6.x vagy mitől tud bint is írni. Már a 5.5.8.2-nél tart.
Egyszerűen cd-kép felírás!
VAGY, daemonba bemountolod és copy cd. -
#110 hmmm::: én nem onnajd húztam le , de, csak meg kellet nyitni az mp -vel -
#109 Most elég lém kérdés fog következni:
Az mkwarezről töltöttem le a filmet, de hogyan írjam ki?
Nerom van, és azzal bin-t nem tudok kiíni. Ha winisoval átkonvertálom ISOba, akkora DAT filet külön konvertálja át az ISOtól..
Próbáltam azt csinálni, hogy kitömörítem a bintm és úgy írom ki, de maga a file majd 800 mega, hány perces CDre fér így rá???
Segítsetek plz, hogy írjam ki Neroval? -
#108 és ha valamit leírnak akkor az úgy van? ne viccelj már. jó esetben valami mozirip vagy egy digitális anyagról leszedett rip, de nem a DVD-röl... az addig nem is lesz, amíg ki nem jön az Ep2DVD... -
#107 A Gyuruk uranak is volt ket CD-es DVD rip (igy irta a file) 4 nappal a bemutato elott -
#106 gondolkozzatok már, dvdrip?? mikor jött volna ki a dvd változat, amikor a mozik is csak mától nyomják? -
#105 "Szerintem nem vesztettünk volna sokat, ha véletlenül kimaradnak a filmből..."
Ez azert durva. Hidd el elg sokat vesztettunk volna. -
#104 Bar oszinten nem irja hogy DVD rip de a minoseg Tukor es Dvix! -
#103 DVD Rip az 3CD !
Es eszmeletlen kodolva van! akarhanyszor elinditotuk a Zone alarm jelzet valamit. Incryptalva vannak valami kodok ebbe baszam meg jo hogy eszrevettem. En nem tudom mit kuld a progi de amiutan megint beleptem windowsba a zone alarm megint jelzet valamit hogy kudeni akar adatokat egy bizonyos IP-re.
Majd ujra raktuk a windowst es masik gepen inditotuk el a filmet ahol ugyancsak kudeni akart valamit... itt valami kurva jo vedelmi kodrol van szoa bazz. -
#102 Most olvasom hogy te neked is az a resz teccett:))))))))) -
#101 Roviden a filmrol :
Lassan lassan a regi SW zene kezd a vege fele egyre gyakrabb lenni:)
Ugyancsak a masodik feleben a filmnek mar lathatunk egy ket fegyvert , epuletet , urhajot ami ugyancsak kezd hasonlitani a regi megszokothoz.
Nem olyan unalamas mint az elso. Sokkal tobb benne a FANTASZTIKUS harci jelenet.
Kezdenek a szalak kibomlani miszerint hogy szuletet a regebii reszben latott Boba Fett es hogy mar most megkezdtek a Death Star epiteset (amikor Darth Tyrant megnezte a tervrajzot libaboros lettem bazz:)))
Asztan a per-to-per fenykard harcok kicsit lehetek volna hoszabak es latvanyosabbak de a vegen nagyon rohogtem amikor Yoda 5 perces vad harcolas utan megint odanyul a botjahoz es santit:)
Az is teccet hogy vegig mentek tobb erdekes helyen es Mos Eysle neve is megemitodott.
Egyenlore Jabba nem volt benne de remejuk hogy hatha a harmasban benne lesz:)
Erdekes ugyan hogy kicsit huje lett a vege ... de majd minden kiderul 2 ev mulva a harmadik egyben utso reszben.
Egyszoval ERDEMES MEGNEZNI!!! Hisz gyonyoru!!!
Azok a efektek az arenaban es a harcmezon ha bazz en ... szohoz nem jutottam! Ugy neztem a TV-et mint meg soha.
Eszmeletlen! -
Garfield #100 Hmmm, biztos vagy te abban, hogy az DVD rip? -
#99 Kurvára utálom az MPG formátumot! >:((((
Hogy lehet ezt lejtászani felirattal 1ütt?
Légyszi segítsen valaki mert nem ez az első film amit ezért kellett kidobnom :.( -
#98 Honnan?
-
#97 én má töltöm :-)) -
Garfield #96 Ha egyszer majd kijön a DVD rip, akkor igen. -
#95 látta már valaki a filmet?
Érdemes kiadni 1000 ft-ot érte? -
Garfield #94 "realizálódik" <- ez olyan manágeres -
#93 Elhelyezkedik...
Ez jó! -
#92 ott anakin volt 8, padme 16...
anakin itt 18, padme pedig 26... belefér 8 év difi. persze, érdemben nem sikerült öregíteni rajta annyit, hogy 26nak is látszódjon, vagy mint pl ObiWan-on, a tanácsadóján... sokakon jobban meglátszott a kor. nehéz lett volna NataliePortman-hez hasonlító, kb 10 évvel idösebbnek látszó színészt találni helyette... ez legyen vele a legnagyobb baj. milyen szép lesz a 3. epizódban, amikor a pocakjában majd már elhelyezkedik luke és leia... -
#90 1 rész van hátra. ott vagy meghal vagy nem. ennyi. -
#88 tuti azert csinalja hogy a TB t kijátsza és felvegye a rokkantsegélyt :D -
#87 :D
latom nekem is tetszett :D -
#86 foleg amikor 2 mankoval setal mert olyan rozoga, de fel percel kesöbb mar ugral mint egy ninjaszöcske :D majf ujabb fel perc mulva megint 2 mankoval siet a nemtomkihez, akit a gonosz jol helybenhegyott. -
#84 viszont itt a 2. ep-ban meglehetösen visszafogott, és normális lett a szerepe. 10 év az 10 év, és JJ tábornok megkomolyodott. -
#82 "a Jar Jar Binks helyett megjelenő két idióta, Disney-feelinges robotot"
Azok már jóval Dzsardzsar előtt voltak a IV-V-VI ben is, úgyhogy nem ő helyette jelennek meg... Ezek is állandó szereplői az SW filmeknek, de az tény, hogy Lukász azzal a rohadtul idétlen nyúllal túlzásba vitte a dolgokat.. -
#81 yoda az über az egész filmben... -
#80 meg yoda powa :D
-
#79 Jaj! elszóltam magam a film történetére vonazkozóan _ne_ olvasd el.:) -
#78 Amiket BülBül mondott azok igazak, meg nagyon tetszett ahogy leugrálnak kilómétereket a kocsikból, Anakin is leesik 300-al pörög kettő megy tovább :)
De amiért jobb az Episode I-nél az a csatajelenet, abban nem idióták szaladgálnak robotoknak, hanem jedik, borsózik az ember háta.. csak megint akkor jön a felmentősereg.. :) -
#77 Mit nem lehetet azon erteni hogy tukor minoseg?
Akinek megvolt a prespawn 2cd-es Gyuruk URa az tudgya mirol beszelek:) -
#76 hát, nekem a felhöváros nem volt kedvenc, de most a Kaminoiak nagyon tetszenek, az egyik leghangulatosabb helyszín szerintem az egész filmben...
az ismétlödö jelenetek meg pont emiatt lettek azok... nagyrészük mesei alapelem, amit már használtak rengeteg másik mesében is, és ennek is a többi epizódjában. belefér, mert a környezet más. -
#74 nemsemmi... még az index is megdícséri a filmet...
nekem pár megnézés után az eddigi 5 részböl talán a Birodalom Visszavág az, ami ezt felülmúlja. nagyonNAGYON bejön a film, bár azért ebben benne van a lelkesedés az új iránt is.
és ha Lucas számára ez a "rózsaszín" hangulat, amit ígért, akkor milyen lesz az Ep3 "fekete" stílusa? ... -
#71 és élvezhető minöségű? -
#70 megkaptam, de akkor láttad már, hogy a mkwarez oldaláról töltöm :)