Xbox
  • koobrewop
    #4002
    Sziasztok!
    Először is bocs a 4001-es hsz-ért, azt hittem fogom tudni szerkeszteni :-(

    A lényeg:
    Pár napja hozzájutottam egy xbox-hoz (sosem volt konzolom, de most rákattantam :-) ), ami az én netes utánajáráson szerint softmodos, szemmel láthatóan szétszedve nem volt (alján matricák, gumitalpak sértetlenek)
    Nem tudom milyen cucc van rajta, tudok másolt játékokat használni, divx filmet lejátszni. Sehol sem láttam evox-ra vagy itt felmerült dolgokra utaló dolgokat.
    Szerintem a gyári hdd van benne, ftp-zni be tudtam rá pc-ről (nemtudom ez érdekes-e)
    Ha esetleg az xbox verziója érdekes akkor talán holnap meg tudom mondani, mert holnap szétszedem kicsit kitakarítani (tudom, csak óvatosan :-) ), és az xboxklub.hu-n található tutorok segítségével meg tudom állapítani a verziót (remélhetőleg).

    Amit szeretnék, hogy tudjon:
    Szeretnék beletenni egy nagyobb (82g ibm) wincsit, és erre szeretném rakni azt a pár játékot amivel játszok, hogy ne kelljen lemezezni, meg gondolom gyorsabb is wincsiről minden. (a mostani szoftverben is van játék felmásolás, fel is másoltam egyet (larry), de a wincsiről nem akarta lejátszani, eredeti lemezre hivatkozott)
    Természtesen a másolt/letöltött és kiírt játékot tudja lejátszani.
    Ha filmet néznék (divx, xvid + ezekre felirat) akkor azt is le kellene tudnia játszani, illetve jó volna ha pc-ről beftp-zve rá tudnám másolni, a filmeket, vagy akár a letöltött játékot is.

    Hát nagyjából ennyi, remélem érthető voltam. Tudom sokat akarok, de jó volna ezt szoftveresen megoldani valahogy, hogy ne kelljen hardveresen hozzányúlni.
    A hardveres chipmodnak számomra az egyetlen akadája, hogy borsodban lakok (miskolc mellett) és itt szerintem nem nagyon vannak emberek akik megcsinálnák.

    Tehát van valami megoldás a számomra?
    Előre is köszönök mindenféle segítséget/útmutatást/mindent :-)