Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy újabb kérdésem az XBOX játék biztonsági mentésével kapcsolatban. Az iso fájlt a gép látja de, ami a fájlba van, azt nem látja a PC. Mikor a lemezre ki van írva, ott se lát a gép semmit. Magyarán úgy csinál a gép, mintha egy üres lemezt raknák be. Viszont ha lekérem az adatokat a lemezrõl, érzékeli, hogy van rajta valami, de nem látni. ( a ps2 játékoknál látni milyen fájlok vannak a játékban)
Ez így jó vagy csak a szemétre gyártom a lemezt? Kipróbálni nem tudom, mert a testvéremnek van XBOX gépe és én, most nem vagyok ott.
Köszönöm a segítséget
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Köszönöm a segítségeteket.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
inkabb tenyleg ird le mi van mennyiert privibe... es a feleben megegyezunk =)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de nyilvan jobban jarsz ha lassan irod...
Lammer..ojat nem lehet hogy mondod mi kene en meg rabolintok ha van??
Lehet nem jó helyre, írom a kérdésem de, segítsetek nekem legyetek szívesek. Xbox játékot hogyan kell írni lemezre? Van valami trükkje? Valami speckó progi vagy bármi más, nem értek hozzá. Magyarán tök láma vagyok ehhez a témához.
PS2 játékot, azt tudom, hogyan kell írni.
Köszönöm a segítséget
Xbox360,PSP
nem ír ki v.mien számot?
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
Tudna valaki segíteni? Szeretném csippeltetni az X-Box-omat, hol, és mennyiért lehet? Fõleg Borsod vagy Hajdú megye érdekelne, ha a közelben semmi, akkor elmegyek messzebb is. Másik kérdésem. Igaz-e, hogy az olvasõ élettartama csökken ha másolt lemezeket használok?
Köszi elõre is.
BoxMan
Xbox360,PSP
Lalikum
Elrontottam az xbox-om szoftverét, telepíteni akartam rá xmbc-t, de úgy látom csak moddolva volt.(bár két éve amikor vettem azt mondták chippelt).
21-es hibakód, nem indít el semmit,azt hiszem Én már nem tudok vele mit csinálni.
Tudnátok valami elérhetõséget adni, hol lehetne megcsináltatni?
Bajai vagyok, szekszárd, szeged vagy itt a közelben.
Pestre postázni annyi mintha ide valahova elvinném.
Köszi
The Man: háttérképet ftp-n keresztül rakj fel,vagy ha lemezrõl akarod akkor xbox-os filekezelõvel.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
azt szeretném kérdezni hogy az XBOX-omra hogy tudok felrakni haterkepet?Légyszi segitsetetk!
Egy kérdés vannak olyan divx-es filmeim amit visz az x box és vannak olyanok amiket nem!Ha ez a kodek miatt van akkor azt lehet valahogy frissíteni?
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Egy kérdés milyen xboxos torrent oldalakat ismertek?Ha tudtok valami jót írjátok már meg légyszives
Miért akarod lerövidíteni? Írd ki dupla rétegû lemezre. esetleg próbáltad már?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water