Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
Sziasztok!
Volna egy újabb kérdésem az XBOX játék biztonsági mentésével kapcsolatban. Az iso fájlt a gép látja de, ami a fájlba van, azt nem látja a PC. Mikor a lemezre ki van írva, ott se lát a gép semmit. Magyarán úgy csinál a gép, mintha egy üres lemezt raknák be. Viszont ha lekérem az adatokat a lemezrõl, érzékeli, hogy van rajta valami, de nem látni. ( a ps2 játékoknál látni milyen fájlok vannak a játékban)
Ez így jó vagy csak a szemétre gyártom a lemezt? Kipróbálni nem tudom, mert a testvéremnek van XBOX gépe és én, most nem vagyok ott.
Köszönöm a segítséget

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Bogyi007
Tud valaki linket adni, ahol Xbox freeware játékokat lehetne letölteni. Ha van egyáltalán ilyen.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Lammer
oize ez meg a biznisz a jatekokkal kacsolatosan? =)
inkabb tenyleg ird le mi van mennyiert privibe... es a feleben megegyezunk =)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

igazabolt tok mindegy a sebesseg..olvaso fej allapotatol fugg...
de nyilvan jobban jarsz ha lassan irod...

Lammer..ojat nem lehet hogy mondod mi kene en meg rabolintok ha van??
rorr
Jó a Nero is..... csak nem szabad nagyon gyorsan írni!

Fogod az XBOX Iso-t és DVD decrypterrel írod ki négyszeres sebességgel!Ennyi és jó is lesz!
cicai
Senki nem tud segíteni?

cicai
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre, írom a kérdésem de, segítsetek nekem legyetek szívesek. Xbox játékot hogyan kell írni lemezre? Van valami trükkje? Valami speckó progi vagy bármi más, nem értek hozzá. Magyarán tök láma vagyok ehhez a témához.
PS2 játékot, azt tudom, hogyan kell írni.
Köszönöm a segítséget

Mért az baj?
Szerintem az,softmodos!
16-os kód az valamilyen dashboard hiba.Nem softmodos a géped?

helo. egyik haveromnak elromlott a gépe. belépett a mediaplayerbe és ott a settingsben átállította az pal 16:9et ntsc-jre.ezután még menta gépe de lefagyott és miután kikapcsolta a feketeség jön be és mindig ujratölt a gép.

Xbox360,PSP

De 16-ost írja ki!
Akkor az Xboxodra halgass!
nem ír ki v.mien számot?

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

Segisetek kérlek!Az xboxom pirosan villog és azt írja ki angolul.hogy vigyem el valami szervízbe!Tudom ez kevés hibaüzenet,de hátha tudtok valamit!
TrIp
a PSP-t kihagytad a szórásból...<#vigyor>
a dráágaszágot <#hehe>

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Szeretném csippeltetni az X-Box-omat, hol, és mennyiért lehet? Fõleg Borsod vagy Hajdú megye érdekelne, ha a közelben semmi, akkor elmegyek messzebb is. Másik kérdésem. Igaz-e, hogy az olvasõ élettartama csökken ha másolt lemezeket használok?
Köszi elõre is.

BoxMan
GokuSSJ
xbox ér 25000ft-t

PS2-re és XBOX360-ra
TrIp
hát én úgy tudom hogy nem... <#falbav>

szerintem csak a 360-ra.
de itt nyomozhatsz utána:
gamefaqs
helo. a pro evolution soccer 6 meg fog jelenni xboxra?

Xbox360,PSP

Nekem nem igazan mukodik az oldal (xboxklub.hu). 😞
VLB
gondolom má ismeritek azé reklámozok kicsit: EKE-XBOX

Lalikum

xboxklub.hu, ott segítenek.

morgomedve
Sziasztok

Elrontottam az xbox-om szoftverét, telepíteni akartam rá xmbc-t, de úgy látom csak moddolva volt.(bár két éve amikor vettem azt mondták chippelt).
21-es hibakód, nem indít el semmit,azt hiszem Én már nem tudok vele mit csinálni.
Tudnátok valami elérhetõséget adni, hol lehetne megcsináltatni?
Bajai vagyok, szekszárd, szeged vagy itt a közelben.
Pestre postázni annyi mintha ide valahova elvinném.
Köszi

Ha letöltöd a legfrissebb XBMC-t, úgy frissül a kodek is. De elõtte teljesen töröld a régit, illetve a mentését. ÉRdemes mindig feltenni a legújabbat.

Másold fel PC-re, aztán Qwix-szal próbálkozz.

pc killer
Szerintem DVD decrypter-el csinálj iso-t a lemezrõl.Szerintem azzal a legegyszerûbb.
The Man: háttérképet ftp-n keresztül rakj fel,vagy ha lemezrõl akarod akkor xbox-os filekezelõvel.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

CSÁ
azt szeretném kérdezni hogy az XBOX-omra hogy tudok felrakni haterkepet?Légyszi segitsetetk!
Az xbox játékból ( DVD LEMEZRÕL ) hogyan lehet ISO fájlt csinálni???? Mert az Alcohol az csak MDF vagy MDS fájlt akar csinálni,de ISo-t nem. Valaki segítsen....
lap ajjan kereso....vagy olvassatok readmiket meg nfo kat..minden le van irva...
leszedtem a gta san andreast és egy 2,25 GB-os out fájlt egyesített össze a total commander, ebbõl hogy lehet iso-t csinálni?

Segítséget kérnek xbmc frissítéshez!Valaki segítsen!
Helló!

Egy kérdés vannak olyan divx-es filmeim amit visz az x box és vannak olyanok amiket nem!Ha ez a kodek miatt van akkor azt lehet valahogy frissíteni?
pc killer
Úgy látszik,hogy mágis kell 2 rétegû DVD-t vennem<#schmoll2><#wilting>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

de szerintem is jobban jársz, ha kétrétegû lemezre írod ki, mint ahogy babajim is javasolta már
olyan adatok vannak rajta, amit nem tudzs nélkülözni, vagy max. lefagyna, mert nem tudja betölteni a pályákat. két DVD-s változatot viszont tudnál készíteni belõle, csak nézz körül a neten hogyan, és találni fogsz hozzá
Használjatok Qwix-ot az az egyedüli korrekt progi.

Abból van egy updated, amiben már nincs XBMP meg 1-2 progi újabb. De érdemes kézzel kicserélni a régi progikat, pl. XBMC, DVD2Xbox.

Helló!

Egy kérdés milyen xboxos torrent oldalakat ismertek?Ha tudtok valami jót írjátok már meg légyszives
"Valaki meg tudja mondani,hogy a rallisport challenge 2-bõl milyen fileokat lehetne kitörölni, hogy ráférjen DVD5-re?(a fileok pontos neve kellene) "

Miért akarod lerövidíteni? Írd ki dupla rétegû lemezre. esetleg próbáltad már?
wander01
hát akkor proba cseresznye, talán a nyelvvel probálkozzál, de nemtom milyen fájlban és hol van. vinyot a gépbe 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pc killer
Már más játékokból is szedtem ki pl. nyelveket,demókat.

wander01
sztem nem poénbol rakták oda azokat a fájlokat. ha nem kellene valamelyik gondolod hogy ott lenne? 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pc killer
Valaki meg tudja mondani,hogy a rallisport challenge 2-bõl milyen fileokat lehetne kitörölni, hogy ráférjen DVD5-re?(a fileok pontos neve kellene)

redraven8
Nekem is a evox 2.6 os van meg.Lécci írd le,hogy mit kell mert már megõrülök lassan 😊

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

redraven8
Azt ,hogy csináltad?...Leírnád nekem?Privátban is jó.

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

én anno a Slayer EvoX 2.6-ot tettem fel, és semmi gond nem volt vele.