Xbox
  • FREAK
    #374
    "Mindenki azt veszi, amit a TV-ben lát, holott lehet, hogy van annál sokkal jobb is."

    Hát ne haragudj, de aki így tesz, az szellemi fogyatékos.

    "és nem éri meg más platformra fejleszteni, ugyanis mindenki windowst használ"

    Látod-látod, pedig ha mernéd azt mondani, hogy holnaptól szarsz a windows-ra, akkor eggyel több oka lenne a világnak másra fejleszteni. De nem mered megtenni, NEKED van szükséged a windows-ra, nem a windowsnak rád. Hogy miért? Mert olcsó (ingyen van, gondolom), egyszerű, könnyen kezelhető és elérhető.

    Ha kicsit utánajárnál, rájönnél, hogy Mac-re is vannak jó zenei szoftverek (sőt, ha igényes lennél, már gyűlne egy Mac ára a malacperselyben), és egyáltalán nem igaz, hogy MINDEN CSAK WINDOWS-ra van. Odakint (USA) jobb helyeken szabályok tiltják a PC és Windows használatát, pedig nyilvánvalóan ott is futnak MS reklámok...

    Összegezve: nem tartom korrekt dolognak, hogy élre állsz egyfajta lejáratási kampányban, aminek célpontja a Microsoft, miközben pont a Microsoft termékeit használod, mégpedig azért, mert így döntöttél. Választhattál volna más oprendszert is (hidd el, van, aki csak Linuxot használ, és boldogabb az élete, Mac-ről nem is beszélve), de neked megfelel a jó kis toldozott-foltozott Windows, amiért feltételezem, egy fillért sem fizettél. És mégis úgy érzed, jogodban áll fikázni. Nem érzed ezt egy icipicit cikinek?

    A vicc a dologban az, hogy Bill Gates eközben röhög a markába, és joggal mondhatja, hogy ő senkit nem kényszerített a Windows használatára... Ki tehet mégis az elterjedéséről? Te meg én, meg az ide járó 20 ezer fórumozó, meg a többi nem tudom hány millió ember, cég, akiknek elég jó a windows ahhoz, hogy kisujjukat se mozdítsák valami JOBB irányába.

    Gondolkodj el ezen, hátha leesik valami a végére.