Xbox
  • CSOCSO
    nah most tok jot szopok az xboxal...
    baromira kivancsi voltam hogy milyen az uj xbmc..ugyhogy leszedtem 1 ujat. ( az eredeti mar ket eves)

nahmarmost..kiirtam cd re... dvd re.. dvd rw re (minuszos mind) de egyiketse latja a kurva xbox!!!! EGYIKETSE!!! egyik ftp kliens progi se ami az xboxon van (van 3 fele ilyen progi)

probaltam osszekotni a gepemmel de SEHOGY se ment..

beirtam az ip-t amit az xboxbol neztem ki.. de semmi..ftp progival nem ment.. beirtam az ftp://xbox:[email protected] bullshitet ie be de semmi.. vegelkeseredesembe mar a tc/ip beallitasoknal beirtam minden dns-t meg minden szart amit az xboxbol ki tudtam lesni..persze sehogy semmi hatasa... kurvajo.. valahogy eszembeotlott hogy latja-e a sok filet az xbmc maga.. elinditottam a progit.. ranyomtam a programok fulre.. ramentem a cd re es hoppaaa.. minden mappa es file ott volt.. semmi mas nem latja a cd met rendesen csak az xbmc..hurra
    xbmc-n belul atmasoltam mindent egy mappaba.. majd elinditottam az egyik commander felesegu progit... atmasoltam mindent filet az xbmc mappaba es most baszik mukodni az xbmc....
    nem indul el sehogy.. kilep a menube es ennyi.. persze en nem csinaltam biztonsagit..szal hurra..
    volt valami ket fila amit a tdata meg udata mappabol kell kitorolni vagy mi.. megcsinaltam de semmi.. nem mukodik igy se.. nemtom mit csinaljak vele..
    most neztem slayer evoxot.. de nincs sehol a neten... a torrent megnem tolt..
    talaltam a gepemen de az exe... megcsinaltam isonak a quixel.. kivancsi leszek hogy mukodni fog-e....