Xbox
  • Hmuda
    #129
    (Shacknews) Fellibbent a fátyol a Microsoft XBOX Live! online szolgáltatásáról. A megjelenés napján az XBOX tulajok beszerezhetnek egy Xbox Live Starter Kit-et közel 50 dolláros áron, amivel egy éves előfizetői lesznek a szélessávú szolgáltatásnak és pluszban egy XBOX Kommunikáló headset-et, valamint egy mini játékot is kapnak, amivel azonnal megkezdődhet az online mámor :). A szolgáltatás egyelőre az USA területén 100%-os, később jön Japán, majd az európai lefedettség.
    A megjelenés napján a Microsoft legalább hat Xbox Live-képességekkel felruházott játékot ígér: Unreal Championship, Ghost Recon, NFL 2K3, NBA 2K3, Whacked! és az NFL Fever 2003 ott lesz a kiválasztottak között. 2003-ban pedig érkezik 50 további játék, többek között a Halo 2, Counter-Strike és a Star Wars Galaxies.
    (C)Hardwired

    Eredmény:

    Xboxos multi: 50 dolláros csomag (+1 évi ingyen game), aztén majd jön az előfizetés. Meg a játékok ára. Vagyis rengeteg pénzt kell beleölni a suxbox multiba.

    PC-s multi: ingyen multi. Max MMORPG-kért kell fizetni. És ingyen leszedhető gamék warezról, amiket LAN-on nyugodt szívvel lehet nyomni.

    Ennyit erröl.