Normális????
  • Garfield
    #56
    1. Az ilyen kis csírák, általában nagy looserek az életben, és a fegyver számukra HATALOM, amivel mások nem rendelkeznek. Ha másoknál is lenne fegyver, az számukra pszichésen elveszítené a vonzerejét.

    És ez miben különözik attól, amikor senkinek sincs? Nem egyszerűbb a fegyverhezjutást szigorítani, mint a fegyverhasználatból adódó problémákat kezelni? Ne a gombhoz varrjunk kabátot!

    2. Ha másoknál is lett volna fegyver, jó esetben az első lövés után tesznek az arcába egy golyót, és nem hal meg annyi ember. Talán egy sem, de az BIZTOS, HOGY JÓVAL KEVESEBBEN.

    Hát akkor most játsszuk le gondolatban Simon Tibi agyonverését, csak vipera/bézbólütő helyett mindenki gondoljon pisztolyokra. Szerinted maradt volna élő ember a Café Allure-ben?

    Igaz, hogy nem a fegyver öl, hanem az ember. A buta golyó viszont nem tudja, hova kell becsapódnia, ő csak oda repül, amerre lövik. Ha elugranak előle, akkor ő nem fog a csúnyabácsi után ugrani, hanem a csúnyabácsi mögött álló mukiba fog menni.

    Másrészt pedig inkább küldjenek el a kurva anyámba, horribile dictu kapjak néhány pofont, minthogy belém eresszenek egy golyót, "nézeteltérés" címszó alatt. A törött borda beforr, a tüdőlövés ritkán... Szeretném megérni az átlagéletkoromat legalább.