Melyik a jó winchester?
-
Na, lehet kibasztasztam magammal kicsit, de ez van ha az ember kapkod. Elszállt a vinyóm hét elején de csak tegnap jöttem rá, hogy úgy néz ki végleg (bad sector stb.).
Kellett gyorsan szerezni egy másikat gondoltam veszek sulinetben. Olvastam mindenfelé, hogy a Samsungokat lehet sulinetben venni, 8 mega cache-el és 3 év garival.
Fasza, felhivom az egyik boltot azt mondta van 29900-ért 120 gigás. Kérdezem 3 év garival? Mondja igen. Bemegyek, sajnos kiderült, hogy csak 2 mega cache van bennük, de sietnem kellett mert munkaidőben mentem mondom jó lesz.
Erre most visszaérek melóhelyre látom a 3 év gari csak 2, pedig még a boltban is rákérdeztem...
Éljenek a kiskerek...
Mind1 most már, kérdésem mennyire fogom megérezni a 8 mega cache hiányát, hogy csak 2 mega van ebbe? Gondolom sebességben nem nagyon csak kisebb fájlok másolgatásánál.
De ha ez a vinyó beszarik 2 és 3 év közötti időszakban akkor bedobom vele a bolt ablakát. :)
Van egy maxtoron, azet kb. 1 éve vettem, jó 5-6 hónap után bad sectoros lett, na azzal szerencsém volt mert 1 év garis volt csak.
Még valami, hogy tudom megállapítani a vinyóról, hogy hány mb cache van benne? Mert ha a maxtorban véletlenül 4 vagy 8 mega van akkor inkább az lenne a rendszer vinyó.